astro prognoze

Nije vreme za LJUBAVNU DRAMU: Šta nam donosi Venera u Vodoliji od 3. do 27. januara 2023?

0

Kako će se Venera u Vodoliji odraziti na horoskopske znakove?

Pronađite nekoga ko će vas zasmejavati.
Pronađite nekoga ko će vas zasmejavati.foto: Shutterstock/Halay Alex

Od 3. do 27. januara imamo Veneru u donekle hladnoj Vodoliji, fiksnom vazdušnom znaku, tako da bi romansa mogla biti malo "zamrznuta" u narednih nekoliko nedelja. Ali to nije nužno loša stvar, piše Sensa.

 

Od svih znakova, Vodoliji je potrebno najviše prostora. Njegova nezavisnost je očigledno u suprotnosti sa Venerom - Venera ne mrzi da bude u ovom znaku (ona samo želi da donese ljubav), ali dobićemo njenu malo prigušenu verziju.

 

Kao primer kako bi ovo moglo da izgleda, možemo zamisliti nečiju kartu rođenja sa istaknutom Venerom u Vodoliji. Ove ljude privlače intelektualni tipovi koji se na neki način razlikuju od drugih. Manje ih privlače dramatični i emocionalno nestabilni partneri. Umesto toga, privlači ih sapioseksualna energija: erotski naboj kroz intelektualnu zajednicu. I nisu skloni sentimentalnom izražavanju ljubavi.

Ova mala skica lika Venere u Vodoliji mogla bi nam dati neke nagoveštaje o tome šta da očekujemo u narednim nedeljama, u smislu romantike i onoga što nas uzbuđuje. Kako se možemo konkretnije uskladiti sa ovom energijom?

 

  • Bez drame molim! 

 

Pošto je Vodolija fiksni vazdušni znak kojim vlada ozbiljan Saturn, ovo nije vreme za romantične zavrzlame. Vodolija ima moć razjašnjenja - odvaja dečake od muškaraca. Fiksnost, a ne neozbiljnost. Možda ćete se osećati kao da vam treba odmor od bilo kakvog vođenja ljubavi ovog januara. Jasnoća o romantici – ili potpuna udaljenost od nje – oba su pokazatelja ove ekskurzije Venere u Vodoliju.

Sreća je u malim stvarima.
Sreća je u malim stvarima.foto: Shutterstock/Oleggg
  • Kroz prijateljstvo do ljubavi

 

Znak Vodolije povezuje se sa prijateljstvima, društvenim mrežama i zajednicom. Umesto da budemo u romantičnoj vezi sa bilo kim, možda želimo da postojimo više u zoni prijatelja sa svima. Ako ste više fokusirani na prijatelje (ili svoju onlajn zajednicu), nemojte se odupreti ovoj kosmičkoj privlačnosti. Međutim, budite upozoreni: pošto Venera uvek teži da povezuje ljude kroz ljubav, ovaj aspekt može značiti pronalaženje romantike ili ulazak u vezu sa prijateljem.

 

  • Samo racionalna i dugoročna

 

Vodolija postoji u potpunosti u njegovoj glavi, ne pokreću ga impulsi. Očekujte da ćete biti više uzbuđeni intelektualnim razgovorom od bilo čega drugog. Takođe možete osetiti povećanu ljubav prema učenju ili želju da budete u blizini lepih objekata (Venera vlada lepotom).

 

Iako je ovaj položaj Venere u Vodoliji kratak, ipak sadrži datum koji ukazuje na nešto dugoročno. 23. januara Venera će se na nebu sastati sa Saturnom. Simbolično, ovo jedinstvo sugeriše da se ljubav (Venera) i dugovečnost (Saturn) spajaju. Neki astrološki datumi su za zezanje i zabavu. Ne ovaj. Na kraju, Venera u konjunkciji sa Saturnom sugeriše posvećenost, ulaganje u nešto što želite dugoročno.

 

makonda-tracker