7. JANUARA

Horoskop za prvi PUN MESEC U RAKU: Škorpije organizuju PORODIČNI ODMOR, Bikovi doniraju NOVAC (ZA SVAKI ZNAK)

0

Pun Mesec u znaku Raka očekuje nas 7. januara, a astrolozi otkrivaju šta donosi svakom horoskopskom znaku.

Srećna devojka uživa u šetnji dok pije kafu
Srećna devojka uživa u šetnji dok pije kafufoto: Shutterstock/Natalia_Grabovskaya

LAV

 

Lavovi treba da pokazuju ljubav i brigu prema starijim rođacima i prijateljima. Pripremite ukusnu večeru i pozovite ljude koji su vam bliski da vas posete. Ne zaboravite na one koji su vam pomogli na životnomputu. Možda vam je kolega rekao nešto o vama ili vam je drug iz razreda dao nagoveštaj koji vam je doneo priznanje. Jednom rečju, vreme je da se zahvalimo onima koji su pored nas. Takođe, Lavovi u ovom trenutku mogu sanjati u velikim snovima. Mesec je u povoljnoj poziciji. Uzmite svesku i zapišite u nju sve svoje najluđe želje.

 

DEVICA

 

Za vreme ovog punog Meseca i dve nedelje posle, za Device je važno da pokažu svoja topla osećanja prema kolegama. Možete napraviti ukusna jela i slatkiše i poslužiti ih na poslu. Bez razloga i povuda obradujte ljude sa kojima radite. Ukoliko je neko preopterećen poslom i obavezama, vi mu možete pomoći. Deljenje poklona i širenje dobrih vibracija je ono što vam u ovom periodu donosi mir.

VAGA

 

Vaga treba svu svoju nežnost da uputi roditeljima. Bez obzira koliko godina imate, da li ste "mezimica" ili su odnosi između vas zahladneli - važno je da ih obnovite i unosete toplinu u porodični dom. Budite odrasli i zreli, to znači da otpustite ljutnju, da naučite kako da oprostite i zatražite oproštaj. Takođe je dobro da se u ovom periodu zahvalite svima koji su vam pružli određeno znanje i lekcije.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpije su jednostavno obavezne da organizuju nezaboravan odmor za svoju porodicu. Okupite celu porodicu oko svečanog stola, pogledajte stare fotografije i setite se smešnih priča iz detinjstva. Na današnji dan starijima je više nego ikada potrebna pažnja svojih unuka. Ako vaši preci više nisu živi, setite ih se lepom rečju i razmislite o dobrim delima koja su vam učinili. Takođe je povoljno kupiti album i pristupiti izradi porodičnogstabla. Vaš rad će se prenositi s generacije na generaciju.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker