Sve, sve, ali ovo nikada: Šta je to što svakom horoskopskom znaku NE SMETE pokloniti na Novu Godinu?

0

Ukoliko ne poznajete nekog dovoljno, a želite da ga obradujete poklonom, raspitajte se šta je u horoskopu

Šta pokloniti kojem znaku Zodijaka za Novu godinu
Šta pokloniti kojem znaku Zodijaka za Novu godinu foto: Shutterstock

Vaga

 

Rođeni u znaku Vage ne vole iznenađenja, pa je bolje da ih unapred pitate šta im treba.

 

Škoprija

 

Bez šala, gegova i sentimenta kada su u pitanju pokloni za Škorpiju, ako planirate da ostanete u dobrim odnosima. Oni ne tolerišu ništa što bi eventualno moglo da poljulja njihovu sliku ili mišljenje okoline.

 

Strelac

 

Ovom vatrenom znaku ne treba poklanjati ništa što zahteva da "ostaju u mestu", poput knjiga, kolekcije slagalica, setova za pletenje i slično.

 

Jarac

 

Ovi ljudi ne vole jeftine stvari, kao ni bilo šta što nije praktično za svakodnevnu upotrebu. Nikad ne pokušavajte da zadivite Jarca nečim sasvim neočekivanim - uopšte se neće obradovati.

 

Vodolija

 

Sa njima je možda najteže - ne treba im ništa, a sve im treba. Rizično je poklanjati im slatkiše, ili pak zdravu hranu, jer se često predomišljaju oko svoje ishrane. Uopšte ih ne zanima bilo šta iz pop kulture ili moderne umetnosti.

 

Ribe

 

Koncentrišite se dobro i vratite film unazad - Ribe su vam sigurno već sto puta rekle šta bi volele da dobiju na poklon. Ako niste bili pažljiv slušalac, bićete u problemu. Oni su osta osetljivi na loše poklone. Ipak, sa nečim skupim i sjajnim verovatno nećete pogrešiti.

 

 

makonda-tracker