budite na oprezu!

Zbog dve stvari će posebno trošiti: Ovaj horoskopski znak će najviše kuburiti s novcem u 2023.

0

Hoću li imati novca u narednoj godini ili će me na finansijskom planu pratiti loša sreća, često je pitanje za astrologe

prazan novčanik u 2023. godini
prazan novčanik u 2023. godinifoto: Hananeko_Studio/Shutterstock

 

Finansijska kriza zavladala je proteklih godinu dana u celom svetu, pa je jedno od najčešćih pitanja "Hoću li imati novca u sledećoj godini?", otkrivaju astrolozi.


Kako oni predviđaju, 2023. biće stabilnija na finansijskom planu nego 2022, ali jedan znak Zodijaka mogao bi da ima poteškoće.


U pitanju je – Lav.


Saturn je planeta koja vlada ambicijom, karijerom, motivacijom, osećajem dužnosti i samodiciplinom, a ona Lavovima preporučuje da se tokom 2023. više fokusiraju na svoje ideje i rade još napornije.


Najvažnije je da se ne zadržavaju na greškama iz prošlosti i da nastave dalje i nakon teških situacija.

 

Žena Lav u horoskopu svima mora da se dokaže, ali ponekad pretera u trošenju novca na druge
Žena Lav u horoskopu svima mora da se dokaže, ali ponekad pretera u trošenju novca na drugefoto: ladyphoto/Shutterstock

Kako piše Insta Astro, Lavovi bi u narednoj godini mogli da imaju zdravstvene poteškoće i, samim tim, mnogo pratećih troškova poput plaćanja laboratorijskih nalaza, pregleda itd.

 

Ti problemi ne moraju biti ozbiljni, a astrolozi preporučuju da se "ne jedete" previše nakon teških situacija i ne plačete nad prosutim mlekom jer bi ovaj stres mogao skupo da vas košta.


Lavovi su, uz to, društvena bića, ljudi kojima nikad nije teško da potroše novac na prijatelje, porodicu, poklone i izlaske. Zato ćete možda uhvatiti sebe da se prekoračili limit kako biste nekoga usrećili, pa obavezno dobro razmislite svaki put pre nego što otvorite novčanik.


Tokom maja, septembra i oktobra očekujte da ćete ozbiljnije pristupiti tome kako trošite novac i biti u nešto povoljnijoj situaciji.

 

Simbol u astrologiji za horoskopski znak Lav
Simbol u astrologiji za horoskopski znak Lavfoto: Shutterstock / Allexxandar

Ipak, prihodi će biti konzistentni cele godine, tako da o tome Lavovi ne treba da brinu, već samo da budu na oprezu i stavljaju sebe i svoje zdravlje na prvo mesto.

 

 

makonda-tracker