ples planeta

Prvi dan zime – 21. decembar – donosi im OBRT! 4 horoskopska znaka kojima više NIŠTA NEĆE BITI ISTO od vladavine Jarca

0

Sezona Jarca i početak zime označiće radikalne zaokrete za pripadnike ovih znakova Zodijaka

foto: Victoria Chudinova/Shutterstock
foto: Victoria Chudinova/Shutterstock

Zvanično prvi dan zime početak je zimske kratkodnevnice i uvek u novi period, koji otvara vrata 2023. godine. Prelazak Sunca iz polja Jarca označava promenu planova i svetlu budućnost za pripadnike više znakova Zodijaka.

 

  • Ovan


Sa vladavinom Jarca, Sunce se pomera u 10. kuću – Kuću karijere, za Ovnove. To znači da ćete u javnosti izgraditi bolju reputaciju i da će vaša ambicija biti još izraženija.


Početak zime idealan je trenutak da prionete na posao, a ples planeta garantuje vam uspeh. Bićete produktivniji, uporniji i vredniji, a uvek ćete tragati za novim zadatkom, novim uspehom i biti spremni za sve izazove koje nosi naredna godina.

 

Žena, Devojka, Zima, Januar, Sneg, Horoskop, Zimski horoskop, Šešir
foto: Alliance Images/Shutterstock
  • Rak


Za pripadnike ovog znaka, vladavina Jarca i zimska kratkodnevnica nose uspeh na ljubavnom polju.

 

Budući da češće pratite svoje srce nego logiku, sezona Jarca pomoći će vam da skinete ružičaste naočare i nakratko sklonite emocije po strani. To će vam pomoći da donesete racionalnije odluke i napravite planove koji nemaju mnogo izgleda da će propasti. Pred vama su dani stabilnosti u ljubavi.

 

  • Vaga


Kako Sunce prelazi u Vaginu četvrtu kuću, koja se odnosi na dom i porodicu, bićete koncentrisani na odgovornosti koje imate na privatnom planu.

 

Sneg, Devojka, Zima, Telefon
foto: PH888/Shutterstock

Budući da je ovaj znak Zodijaka u najvećoj meri okrenut prema vezama koje ima s partnerom, porodicom i kolegama, u narednim nedeljama će vam na prvom mestu biti porodica. Bićete nesebični i truditi se da svima ulepšate praznične dane, a nekome ćete moći da budete značajna pomoć u rešavanju problema.


Za vas je u sezoni Jarca sve povezano s domom i porodičnom harmonijom.

 

  • Jarac


Najsrećniji su tokom vladavine ovog znaka sami Jarčevi, koji se zokom zime osećaju na svom terenu.

 

Posebno je to važno jer Sunce stiže u vašu prvu kuću, koja se odnosi na samu ličnost i identitet. Ipak, i pored sve stabilnosti, stižu promene: menjaćete ciljeve, planove i želje, a uspeh je nešto što se s Jarčevima uvek podrazumeva.

 

 

 

makonda-tracker