Od 22. decembra do 22. januara

Pred njima su velike ŽIVOTNE PROMENE: Tri horoskopska znaka koji su najviše pogođeni u sezoni JARCA

0

Saznajte koja 3 horoskopska znaka će biti najviše pogođena dok je Sunce u Jarcu od 22. decembra do 22. januara 2023. godine.

Dnevni horoskop
foto: Shutterstock/Tatevosian Yana
  • Koji horoskopski znakovi će biti najviše pogođeni tokom sezone Jarca 2022/2023. godine?

 

Osim Jarčeva, energijom Sunca u jarcu najviše će biti pogođeni Ovan, Vaga i Rak, kako tvrde astrolozi.

 

Ovan - Sezona Jarca vas podseća da je trenutno zadovoljstvo prolazno, a da vaši dugoročni ciljevi zahtevaju neumoran trud. Usredsredite se na samorefleksiju i dovoljno odmora. Sjajno je vreme da se posvetite omiljenim aktivnostima i pretvorite ih u našto više.

 

Vaga - Vratite se osnovama, drage Vage. Sezona Jarca vas podstiče da se oslanjate na svoje porodične veze kako biste podržali svoje glavne ciljeve, bilo da je u pitanju pronalaženje mentora ili čak i roditeljstvo. Previše ste se fokusirali na druge u poslednjih nekoliko meseci. Vreme je da uradite i budete ono što želite da budete.

 

Rak - Pripremite se za nekoliko izazova ove sezone, Rakovi. Proverite svoje odnose odmah - duboko ukorenjeni problemi možda nisu tako očigledni. Vreme je da izađete iz svoje ljušture! Prijaće vam boravak u vodi. Možete li da se okupate u toploj kupki, plivate ili odete pored obližnje reke ili jezera i posmatrate vodu? Ta energija vas motiviše i relaksira. Budite nežniji prema sebi.

 

makonda-tracker