istina?

Da li se prepoznajete u ovoj prognozi? Astrolog otkriva kakvi su horoskopski znaci dok gledaju fudbal

0

Da li naš način navijanja dok gledamo fudbalsku utakmicu zaista zavisi od horoskopskog znaka kojem pripadamo?

Navijačica
foto: Shutterstock /Pedro Ignacio

5. Lavovi - marš za oslobođenje, ne utakmica

 

Ovo nije svetsko prvenstvo, za Lavove je ovo marš za oslobođenje, jer oni tako doživljavaju ulogu navijača. Na suprotnoj strani terena nalaze se mrski suparnici koje treba pokoriti, a njihov doživljaj je kao da se porazom smanjuje ugled i čast njih samih, a ne reprezentacije.

 

 

Od svih pripadnika Zodijaka, Lavovima najviše prorade patriotska osećanja, a loš rezultat često objašnjava zaverom sudija koji su se zbog političkih odnosa i "love" okrenuli protiv nas.

 

6. Device - neka pobedi najbolji

 

Device u gledanje utakmice ulaze smireno, uveravajući sami sebe da su veće šanse za poraz nego pobedu. Sve vreme smiruju navijače oko sebe, bacaju fraze poput 'lopta je okrugla', 'moglo je i gore' ili 'neka najbolji pobedi' i slično.

 

Navijanje
foto: Shutterstock / Khosro

Ako se njihove crne prognoze ostvare, niko nije nesrećniji od njih i danima terorišu ljude s jadom koji osećaju. Ako pobedimo i dalje su smireni i rezervisani, samo češće i radije nazdravljaju.

 

7. Vage - mere i vagaju šanse do kraja

 

Vage obično pre utakmice proveravaju sastav protivničke ekipe, njihove povrede, a onda sve to upoređuju s podacima o svojoj ekipi i prave kalkulacije oko mogućeg ishoda. Obično su vrlo pravedni, retko su ljuti na sudije i pre će naći zamerku za navijače.

 

Vole da čuju pozitivne komentare stranih komentatora, te im pohvale gode kao da su upućene njima lično. Isto tako, mogu biti napeti i osvetnički raspoloženi ako procene da su njihov tim pre utakmice svi pocenili. Uživaće u osećaju: 'Evo vam ga na!'.

 

8. Škorpije - navijaju jer su se kladili

 

Škorpije se za tili čas zaraze masovnom euforijom i entuzijazmom i vrlo su glasni navijači. Veći deo utakmice provešće na nogama, glasno navijajući.

Možda to nikom nisu rekli, ali jedan od razloga za to je i listić iz kladionice koji imaju u džepu. Udaraju se po glavi ako naši pogreše, a kod lošeg rezultata se drže kao da im je umro bliski član porodice. Mogu i da zaplaču, ali i da dobiju čir na želucu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker