istina?

Da li se prepoznajete u ovoj prognozi? Astrolog otkriva kakvi su horoskopski znaci dok gledaju fudbal

0

Da li naš način navijanja dok gledamo fudbalsku utakmicu zaista zavisi od horoskopskog znaka kojem pripadamo?

foto: Shutterstock / adriaticfoto
foto: Shutterstock / adriaticfoto

Pogledajte najnovija tumačenja astrologa i proverite da li se vaše navijačke navike podudaraju sa onim što misle tumači zvezda. 

 

1. Ovan - u svemu vidi šansu

 

Tipičan Ovan unosi se u gledanje utakmice toliko pažljivo da je često na samo tri centimetra od ekrana, tako da zaklanja pogled svim ukućanima. Međutim, vrlo je vatreni navijač koji u svakom potezu domaćih igrača vidi šansu za gol, pa je dovoljno pratiti ga da biste "pohvatali" sve napete momente.

 

 

Do kraja utakmice Ovan će potrošiti sve živce i energiju, osim ako su igrači koje podržava pobedili. U tom slučaju poneće ga euforija i biće odmah spreman za iduću "tekmu" - unapred će sastaviti ekipu koja treba da izađe na teren i odrediće taktiku. Šanse da Ovan izgubi glas za vreme utakmice su 99,9 odsto, piše 24sata.hr.

 

2. Bikovi su veći znalci od trenera

 

Bikovi su bez sumnje treneri, jer oni navijanju pristupaju kao bezbroj puta dokazani znalci i fudbalski majstori koji imaju više znanja od običnih smrtnika. Ne pokušavajte da ih razuverite jer vam onda nema spasa. Naime, oni pozivaju na red sve oko sebe uvereni da ne razumeju ni osnovna pravila igre, kamoli filozofiju igre koju Bik dobro poznaje.

 

Navijanje
foto: Shutterstock / Impact Photography

 

Sve će vam stručno objasniti i ponuditi rešenja za konkretne situacije na terenu. Mudro sede ispred TV-a i pomalo šefovski dele savete i igračima na terenu. Ako je rezultat dobar, reći će: "šta sam vam rekao!", isto kao i ako se utakmica završi loše.

 

3. Blizanci - od stresa prosipaju pivo

 

Grickanje noktiju, masnoća od čipsa u kosi, pivo koje se prolilo svuda oko njega - tako to radi tipičan Blizanac dok prati važne utakmice. Emotivno se unose čak i u ono što ih preterano ne zanima, jer ih lako povede euforija mase.

 

Sposobni su da plaču od sreće i tuge, da viču, a odmah potom malo i da filozofiraju. Lako je moguće da se oni tokom utakmice potroše i više od igrača na terenu i da im je nakon gledanja fudbala potreban ozbiljan oporavak.

 

4. Rakovi - staloženi dok ne ostanu bez vazduha

 

Oni su smireni i staloženi, skloni tome da smiruju sve oko sebe, kako bi mogli bolje da čuju komentatora, pa i trenera, tokom kratkih predaha u igri, kad ga kamere snimaju.

 

Navijanje
foto: Shutterstock / adriaticfoto

Ipak, postoji trenutak kad Rakovi gube samokontrolu i postaju sposobni da ustanu i viču dok ne ostanu bez vazduha. Uvek je prisutna određena ravnoteža: Pronaći će igrača koga mogu da hvale, kao i onog na koga će svaliti krivicu za sve loše poteze i oplesti po njima u istoj rečenici.

 

Nastavak na sledećoj strani....

 

makonda-tracker