pritajena zloba

Jedan napada kad nije glavni, drugi samo ako ga povredite: Zločesti znakovi kojima NI U LUDILU ne sme da se zamerite

0

Čak i najodaniji znakovi Zodijaka mogu da izbace otrov ako se na neki način ogrešite o njih, a ovih bi posebno trebalo da se čuvate

foto: Tikhonova Yana/Shutterstock
foto: Tikhonova Yana/Shutterstock

Većina nas raduje se tuđim uspesima koliko i svojim, ali budimo realni – svi smo sretali ljude kojima je draže da vidi druge kako doživljavaju krahove.


Iako nijedan znak Zodijaka ne može da oceni kao potpuno dobar ili krajnje loš, kod pojedinih se češće javljaju određene crte. Tako su manja ili veća zloba, osvetoljubivost, naslađivanje zbog tuđeg neuspeha i prkos uobičajeniji kod pripadnika ovih znakova.

 

  • Ovan


Ovnovi su vedre avanturiste, ali i oni, kao i Lavovi, uživaju u svetlima reflektora i nije im lako da prihvate da su neprimećeni. Budući da njima upravlja ratoborni Mars, pripadnici ovog znaka su osvajači, pobednici, uvek na prvom mestu i biće nemilosrdni ako kradete pažnju koju veruju da su zaslužili.


Takođe, ako im stanete na put, nadamo se da imate mnogo samopouzdanja – Ovan udara tako da se pamti.

 

Šok, Neverica, Društvene mreže, Preljuba, Prevara, Izdaja, Uvreda, Uvređena žena
foto: pathdoc/Shutterstock
  • Bik


Poznati po svojoj beskrajnoj lojalnosti, Bikovi uvek deluju pribrano i stabilno, ali oni koji ih dobro poznaju znaju da to može da se rasprši u tren oka!
Ukoliko na neki način zaista povredite Bika, nemojte se čuditi njegovoj eksploziji – vratiće vam duplo.

 

  • Rak


Ljudi rođeni krajem maja i početkom juna skloni su tome da budu negativni, ćudljivi i neraspoloženi kada to ne očekujete, ali astrolozi upozoravaju da to nije najvažnije.


Naime, iza ovakvog karaktera krije se u nekim slučajevima velika osvetoljubivost, pa budite oprezni s njima. Rakovi uglavnom na svet reaguju odbrambeno, mnogo toga shvataju lično i kao napad, pa će tako i kompliment analizirati misleći "Da li me to proziva?", što ih može oterati u osvetoljubivost.

 

  • Vodolija

 

Dvoličnost
foto: Pheelings media/Shutterstock

Pripadnici ovog znaka mogu da se pohvale izuzetnom emocionalnom inteligencijom, ali im nije strano da se samoizoluju u odnosu s drugima jer nemaju živaca da se bakću empatijom i tuđim mukama.


Ponekad se zbog svoje zrelosti i sposobnosti da se lakše nego ostali izbore s problemima osete čak i superiorno. U tim situacijama Vodolije mogu da budu vrlo oštre i povrede vas, jer veruju da znaju najbolje i da ste na neki način ispod njih.

 

 

makonda-tracker