prepoznajete li sebe?

Kažu da je 99% tačno! Ovo su najizraženije osobine pripadnika svih horoskopskih znakova

0

Ko je najveći humanitarac među znakovima Zodijaka? Ko večno traga za avanturom, ko je rođeni takmičar, a kome možete da poverite baš svaki zadatak?

Jesen, Jesenja sezona, Sreća, Devojka, Moda
foto: Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock
  • Strelac (od 22. novembra do 21. decembra)

 

Vatreni znak bez granica – ovo je najkraći način da se opiše Strelac.
Uvek u potrazi za znanjem, Strelac ide u svoje potrage kao da baca strele i uvek je na tragu avanture. Obično se misli na njihove zavodničke pohode, ali pripadnici ovog znaka avanturom smatraju i potragu za kvalitetnom knjigom, putovanje iz snova, učenje novog jezika, šetnju do nepoznatog mesta...

 

  • Jarac (od 22. decembra do 19. januara)

 

Za pripadnike ovog znaka najvrednije u životu je vreme, koje troše pametno. Oni su strpljivi, temeljni, vredni i uspešno balansiraju svoj bogati unutrašnji život sa spoljnim i materijalnim svetom.

 

  • Vodolija (od 20. januara do 18. februara)

 

Iako u imenu ima reč "voda", ovo je vodeni znak. Inovativan, progresivan i uvek revolucionaran, Vodolija je, uz to, i veliki humantarac.
Uvek je posvećena tome da svet oko nje bude srećan i bolji.

 

  • Ribe (od 19. februara do 20. marta)

 

Najintuitivniji znak Zodijaka svakako su Ribe, koje su i osetljive i empatične.
One upijaju sve životne lekcije koje dođu do njih i potpuno prožive i sreću i bol, "unesu" se u svoje strahove i nade. Budući da ih simbolišu dve ribe koje plivaju u suprotnim pravcima, ovaj znak je stalno podeljen između fantazije i stvarnosti.

 

makonda-tracker