prepoznajete li sebe?

Kažu da je 99% tačno! Ovo su najizraženije osobine pripadnika svih horoskopskih znakova

0

Ko je najveći humanitarac među znakovima Zodijaka? Ko večno traga za avanturom, ko je rođeni takmičar, a kome možete da poverite baš svaki zadatak?

Par, Zaljubljenost, Porodica, Kuhinja, Ishrana
foto: Josep Suria/Shutterstock
  • Lav (od 23. jula do 22. avgusta)

 

Spremite crveni tepih – stiže Lav!


Strastveni, odani i nadaleko poznati po dramatičnosti, Lavovi su kraljevi životinja i kraljevi sveta. I oni nemaju ništa protiv svog kraljevskog statusa, biće teatralni, biće glasni, biće vatreni... Sve što treba da bismo videli samo njih i s pravom im se divili!

 

  • Devica (od 23. avgusta do 22. septembra)

 

Pripadnike ovog znaka odlikuju praktičnost, logika i sistematičan pristup životu. Oni su realisti i perfekcionisti, ne plaše se da rade na sebi i ako imate neki važan zadatak – najpametnije je da ga poverite Devicama.

 

  • Vaga (od 23. septembra do 22. oktobra)

 

Energija Vaga je jasna: ravnoteža, harmonija i pravda.


Pripadnici ovog znaka Zodijaka su opsednuti simetrijom i teže joj u svim oblastima života, naročito kada je reč o ljubavi.

 

  • Škorpija (od 23. oktobra do 21. novembra)

 

Neuhvatljive i misteriozne, Škorpije su među najneshvaćenijima od sih znakova Zodijaka.


Budući da je u pitanju vodeni znak, Škorpije koriste emocionalnu energiju kao gorivo i koriste svoju mudrost vrlo izraženo. I hrabrost uglavnom "vuku" iz svoje spiritualnosti i snage ume, što ih čini i jednim od komplikovanijih i dinamičnijih znakova.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker