astro

Horoskop za vikend od 11. do 14. novembra: Bika očekuje TURBULENTAN vikend, dok će Lavovi zbog nečeg biti napeti

0

Saznajte koga čeka uzbudljiv vikend pun preokreta...

Jesen, Jesenja sezona, Sreća, Devojka, Moda
foto: Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock

Lav

 

Vaša vladajuća planeta, Sunce, u petak u kvadratu je sa Saturnom. Konjukcija Meseca Blizanaca sa Marsom ostavlja osećaj napetosti i nervoze. Duboko udahnite, otpustite svoju frustraciju i shvatite da za sve postoji rešenje. Mesec u znaku Raka u subotu i nedelju donosi smirenje olujnim morima, a trigon između Sunca i Meseca u nedelju vraća harmoniju u vaš život.

 

Devica

 

Kvadrat Sunca i Saturna u petak prati konjunkcija između Meseca i Marsa u Blizanacima, što čini posao izazovnim. Frustracija će se pojaviti bez očiglednog rešenja. Izađite iz kancelarije, odmaknite se od svog stola i nađitze način da se malo opustite. U subotu i nedelju, Mesec u Raku zajedno sa trigonom vašeg vladara Merkura sa saosećajnim Neptunom donosi bolje dane, inspiraciju i mir.

Vaga

 

Konjukcija Sunca i Saturna i Meseca i Marsa u petak izazivaju frustraciju i nestrpljenje, što bi moglo poremetiti važan kreativni projekat. Odbijte da budete mamac i uzmite malo prostora ako vam zatreba. U subotu i nedelju, Mesec u Raku je umirujući uticaj, a subotnji trigon Merkur-Neptun je povoljan da usvojite neke zdrave navike. Sledeći, nedeljni trigon Sunce-Mesec i trigon Mesec-Neptun vas inspirišu, ispunjavajući vas osećajem blagostanja.

 

Škorpija

 

U petak, frustracija i nestrpljenje haraju zahvaljujući kvadratu Sunce-Saturn i konjunkciji Meseca Blizanaca i Marsa. Potrudite se da ovo ne manifestujete u odnosu sa drugima. U subotu i nedelju Mesec u Raku vraća mir, posebno sa trigonom Merkur-Neptun u subotu. Romantika i strast cvetaju. Ovo je pojačano nedeljnim sekstilom između vaše vladajuće planete, Plutona i Venere.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker