ASTRO

Spremite se za erupciju emocija! Ova 3 horoskopska znaka će imati NEDELJU ZA PAMĆENJE od 31. oktobra do 6. novembra

0

Period od 21. oktobra do 6. novembra će biti posebno značajan za tri znaka...

foto: simona pilolla 2/Shutterstock
foto: simona pilolla 2/Shutterstock

Retrogradni Mars u Blizancima počinje, a Sunce će biti u znaku Škorpije, što donosi još jedno pomračenje. U ponedeljak Mesec prelazi u znak Vodolije , što nas podstiče da budemo svoji, autentični, da iskoristimo ekcentričnost koja nam se nudi. Malo smo u iluziji, a sa retrogradnim Marsom u Blizancima i naš um može da luta.

 

Slediće povoljno vreme za razgovore i iskazivanje emocija, a pred kraj nedelje vam se savetuje da ostanete verni sami sebi. Međutim, tri znaka će naročito procvetati.

Rak

 

Vaše strasti su ove nedelje na vrhuncu, a sve je to zahvaljujući stelijumu planeta koji prolazi kroz vašu petu kuću ljubavi, strasti, zadovoljstva i samoizražavanja. Uprkos tome da li ste trenutno u romantičnom partnerstvu, ulazak Meseca u spontanu Vodoliju 31. oktobra doneće neke neočekivane potrese u vašem svetu, što bi moglo da začini stvari. Izbor je na vama.
Zatim, 3. novembra, usred mesečevog putovanja kroz očaravajuće Ribe, kroz vašu egzotičnu devetu kuću razvoja, avanture i samootkrivanja, Mesec će se uskladiti sa Suncem preko vaše pete kuće kreativnosti, strastvenih projekata i romantičnih sastanaka. Da li se usuđujete da krenete u nepoznato? Izlazak iz zone komfora mogao bi delovati kao ludost, ali neke promene zaista vredi snažno prigrliti.

Škorpija

 

Ovo je vaše godišnje doba, Škorpije! Sa Mesecom koji ulazi u buntovnu Vodoliju, preko vaše četvrte kuće doma, ličnih stvari i najdubljih osećanja, moguće je da ćete dosta vremena provoditi kod kuće, ali i stvoriti divne uspomene sa bliskim ljudima u udobnosti toplog doma. Verovatno ćete osetiti snažnu želju za slobodom tokom ovog vremena, pa će vam prijati i da se zabavite. Zatim, 3. novembra, nakon što Mesec uđe u Ribe i prođe kroz vašu petu kuću ljubavi, kreativnosti i samoizražavanja, Mesec će udružiti snage sa Suncem u vašem znaku. To znači da ćete biti inspirisani, ali i izuzetno posvećeni ostvarenju svojih snova. Vaša energija će biti magično privlačna, pa su moguće i nova prijateljstva, možda čak i ljubavi.

 

Ribe

 

Ove nedelje se bez izvinjenja prepuštate svojim divljim užicima i hranite vlastitu radoznalost. Mesec u Vodoliji prolazi kroz vašu drugu kuću poverenja, vrednosti i imovine - podstiče vas da nađete utehu u svojim čudnim talentima i probudite unikatnu i autentičnu lepotu. Nakon što Mesec uđe u vaš znak 2. novembra, biće usklađen sa Suncem u Škorpiji, i prolazi preko vaše egzotične devete kuće ekspanzije, avanture i filozofije. Donosi vam prijatnu radoznalost i želju za istraživanjem novog kroz razne aspekte života. Ključ je pronaći izlaz za svoje smele aktivnosti, a i razbiti monotoniju svakodnevice.

 

 

makonda-tracker