ASTRO

Horoskop do 15. novembra otkriva šta donosi Venera u Škorpiji: Bikovima stižu izazovi, a Lavovima ljubavni problemi

0

Saznajte kakvi aspekti vas očekuju do 15. novembra za vreme vladavine Venere u Škorpiji.

foto: Elizaveta Starkova/Shutterstock
foto: Elizaveta Starkova/Shutterstock

Ovan

 

Ovnovi će biti jedan od najsrećnijih ljudi krajem oktobra i u prvoj polovini novembra, jer Venera u Škorpiji na njih neće preterano uticati. Najverovatnije će se češće dešavati spontane promene raspoloženja, ali to je maksimum koji se može desiti. Važno je da se krećete ka svom snu sve dok imate snage.

 

Bik

 

Bikovima od 23. oktobra do 15. novembra biće izazovno. Pošto je Venera jedna od glavnih planeta zaštitnika za ove ljude, njena slabost u Škorpiji donosi Biku lekcije. Biće napeto donositi odluke i izboriti se za rešavanje nekih problema.

Blizanci

 

Blizanci tokom negativnog raspoloženja Venere će morati pravilno da daju prioritete u životu. Ovo je najvažnije, jer će biti važno da ne gubite svoje vreme i energiju uzalud. Ovaj period za ove ljude biće prilično čudan i nepredvidiv. Budite oprezni kakve korake pravite.

 

Rak

 

Rakovi su veoma zavisni od Venere, pa će njen negativan uticaj na ove ljude biti prilično primetan. Astrolozi veruju da planeta može da izazove strahove i nesigurnost kod Rakova, što će imati izuzetno negativan uticaj na produktivnost i pokušaje da im život učine boljim.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker