ASTRO

Indijski horoskop za 2023. godinu: Lavovi, spremite se za krizu sve do aprila, Ribe će promeniti način života

0

Predstojeća 2023. godina je bliža nego što mislimo, a evo šta su zvezde pripremile za vaš horoskopski znak...

Lav

 

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 8. polje je period unutrašnjih kriza, preispitivanja. Ovo je povoljan period i za rešavanje nekih finansijskih pitanja. Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 9. polje – tokom ovog perioda dolazi do umerenog povećanja finansijske situacije, ali može doći do finansijskih poteškoća sa kojima će se Lavovi nositi. Putovanje u inostranstvo radi sticanja obrazovanja je povoljno, ali i duga putovanja, jer se sada može pokazati interesovanje za upoznavanje nove kulture, novih ljudi.

 

Devica

 

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 7. polje - očekujte proširenje partnerstava, u tom periodu je moguća obećavajuća saradnja sa stranim kompanijama. Takođe, savršeno je vreme za venčanje. Bilo kakve vrste ugovora i sporazuma biće veoma uspešni. Od 22. aprila 2023. godine, tranzit Jupitera kroz 8. polje je period u kome postoji mnogo mogućnosti za sticanje prihoda. Ipak, treba biti izuzetno oprezan i odustati od rizikovanja.

Vaga

 

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 6. polje – očekuju vas promene na profesionalnom planu, pa čak i promena posla. Dobar period za zatvaranje dugova, a ne preporučuju se nova zaduživanja. Pažljivo postupajte prema svom zdravlju: u ovoj oblasti možda sve nije tako glatko. Obratite pažnju na ishranu i više se odmarajte. Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 7. polje je dobro vreme za poslovna partnerstva i širenje kontakata. Sve ovo može uticati na potpuno različite oblasti: dobročinstvo, početak ozbiljne veze, brak, uspešno rešavanje pravnih pitanja.

 

Škorpija

 

Do 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 5. polje – u ovom periodu vaša kreativnost će biti na vrhuncu. Nemojte se plašiti da ulazite u nove romantične veze, kao i da učestvujete u investicijama. Radosni događaji će biti povezani i sa decom i porodicom. Od 22. aprila 2023. tranzit Jupitera kroz 6. polje je primetno pogoršanje klime u radnom timu, usled čega će na poslu biti mnogo anksioznosti: mnogi sukobi i sporovi će se pogoršati, posebno ako zauzimate lidersku poziciju. Posebnu pažnju treba posvetiti svom zdravlju, jačanju imuniteta i promeni nezdravih navika.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker