saznajte

Nedeljni novčani horoskop od 12. do 19. septembra: Lavove čeka neverovatan uspeh

0

Saznajte šta su planete pripremaju za vas...

foto: Shutterstock/Irina Shatilova
foto: Shutterstock/Irina Shatilova

Ovan

Za vas veoma uspešna i obećavajuća nedelja. Klonite se negativnih i toksičnih ljudi, zbog njih možete izgubiti samopouzdanje i optimizam, ali i novac. Dobro j je vreme za kupovinu nekretnina, vrlo brzo će vam se isplatiti ono što ste uložili.

 

Bik

Vaša mogućnosti biće obećavajuće, a ideje isplative, posebno ako znate kako da ostvarite svoj potencijal. Možete da računate na pozitvinu energiju, ali tek krajem nedelje. S njom dolazi i kreativni napredak. Iako je uticaj retro Merkura jak, bolje je da u narednom periodu ne pozajmljujete novac. Novac voli samopouzdane ljude, stoga poradite na svom samopoštovanju.

 

 

Blizanci

Tokom ove nedelje, astrolozi vam savetuju da budete obazrvi kada su u pitanju nove ponude za posao. Kritički pogled na stvari pomoći će vam da svaku situaciju sagledate iz više uglova i da smanjite rizik da budete prevareni. Druga polovina nedelje biće povoljna za investicije.

 

Rak

Ove nedelje ne pokušavajte da ispunite očekivanja i zahteve drugih, čak iako mislite da će vam to doneti uspeh. Naprotiv, važno je biti svoj i držati se svog cilja. Ne plašite se da tražite ono što vam pripada. Tokom ove nedelje, imaćete prilike da uložite novac na pravi način, iskoritite šanse.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker