zvezde vam poručuju

Najtačniji LJUBAVNI HOROSKOP za septembar 2022. godine: Blizanci će ostvariti sve želje, a Rakove čeka nešto uzbudljivo

0

Stiže vam naverovatni period koji mora da iskoristite. 

foto: Shutterstock/LightField Studios
foto: Shutterstock/LightField Studios

Ovan

Ovog meseca vas očekuje srećna i stabilna veza. Vi i vaš partner ste u dobrim odnosima. Neće biti svađa, jer se dobro razumete. Želećete da uplovite u to predivno more ljubavi. Vi ste dobar primer strastvenog para. Usamljeni će moći da pronađu ljubav ovog meseca. Morate početi da posećujete društvene događaje da biste se povezali sa različitim ljudima. Nikad ne znate da li je vaša srodna duša u blizini. Otvorite srce i možete primetiti skrivene signale.

 

Bik

U septembru ćete u ljubavi biti posebno iskreni. Imali ste problema u prošlosti zbog neiskrenih postupaka. Važno je da napravite neke promene u vašem životu. Potrudite se da trandformišete situaciju nabolje, pokažite da vam je stalo, i odnos ponovo može biti sjajan. Oni koji su usamljeni treba da rade na ljubavi prema sebi i iskreno pristupe osobe koja im se dopada.

 

 

Blizanci

Ovog meseca ćete moći da postignete stabilnost u svom ljubavnom životu. Počnite tako što ćete se uveriti da ste vi i vaš partner zadovoljni, da su potrebe i jednog i drugog zadovoljene. Retrogradni Merkur 2022. ne treba da vas plaši, neće iamti negativan efekat po vaš ljubavni život. Uspećete da ostavrite svoje planove. Pripredite neke romantične gestove, iznenadite voljenu osobu, probudite ljubavne varnice.

 

Rak

Uvek ostanite iskreni sa svojim partnerom. Da biste imali zdrav odnos, morate ceniti svog partnera i pokazati koliko ga volite. Tako ćete dobiti puno ljubavi zauzvrat. Uvek čuvajte sreću u svom ličnom životu. Neki Rakovi će ovog meseca morati da se rastanu sa svojim partnerima. Prošli ste kroz mnogo toga i shvatili ste da ovaj odnos nema budućnosti. Niko vas neće osuđivati, uradite ono što želite. Čuvajte svoje srce od ozlojeđenosti, ljubav treba da vam donese sreću. Moguće je da će usamljeni upoznati zanimljivu osobu preko društvenih mreža.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker