planete

Nedeljni horoskop od 22. do 29. avgusta: Jarčeve čeka bolan rastanak, a Vodolije treba više da veruju svojoj intuiciji

0

Saznajte šta su vam planete pripremile...

Sreća, Osmeh, Nasmejana devojka, Cvetni dezen, Leto, Moda
foto: Halay Alex/Shutterstock

Lav

Lavovi treba stalno da budu u dobroj formi. U suprotnom, problemi će ih zaobići i preuzeti. Nema vremena za preterano razmišljanje. Nemojte žaliti za prošlošću i previše razmišljati o budućnosti. Sada je vreme za akciju. Važne životne promene će doći tek u septembru, tako da žene Lavovi astrolozi treba samo malo da sačekaju. Ako ima slobodnog vremena, astrolozi savetuju da se bavite problemima svojih rođaka i srodnih duša. Strpljenje, ljubav i iskrenost su vaše vodilje.

 

Devica

Negativni Mars u Blizancima će poremetiti komunikaciju. Retrogradni Uran od 24. avgustanegativno će uticati i na raspoloženje i sreću Devica. Ove nedelje nemojte se plašiti da tražite pomoć od najmilijih. Ako se pokušaji da razgovarate o nečem važnom sa voljenim muškarcem završe svađom, objasnite kako se osećate. Dobro je vreme za čišćenje kuće. Sada je veoma važno da se rešite svega starog kako biste privukli nešto novo.

 

 

Vaga

Očekuje se da Vage imaju problematičnu nedelju i mnogo malih nevolja koje mogu da ih učine nervoznim. Astrolozi ipak imaju dobre vesti: planete će vam dati talas entuzijazma. Ikao je više teškoća, možete početi mirno i pažljivo pristupiti cilju. Da biste to uradili, bolje je postupati što je moguće pažljivije.

 

Škorpija

Ljudi čije je mišljenje zaista važno za Škorpije moći će da cene njihove nove ideje i planove. Ovo će omogućiti da ojačaju svoju poziciju na poslu. Ono što sada rade pomoći će im da u dogledno vreme ostvare ono o čemu su dugo sanjali. U osnovi, uspeh će se odnositi na ljubavnu sferu. Škorpije će moći da osvoje privlačnu osobu ili da ojačaju postojeće veze. Moguće su konstruktivne kritike.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker