ASTRO

Horoskop za vikend od 12. do 14. avgusta: Rakovi ne pitaju za POSLEDICE, dok će Ribe sačekati pravo uživanje

0

Saznajte kome se smeši uzbudljiv vikend, a ko će imati velike promene raspoloženja...

LAV

 

Vaše raspoloženje varira. Bićete i odlično raspoloženi, ali će zato vrlo lako neka sitnica moći da vas izbaci iz takta. Krajem vikenda možete imati osećaj da vas svi namerno provociraju i da samo žele da započnu svađu. Bitno je da celoj situaciji pristupite smireno.

 

DEVICA

 

Smanjite primebe na sve što neko drugi uradi i fokusirajte se na svoje zadatke kako biste postigli fantastičan rezultat. Kraj vikenda rezervišite za odmor i uživanje. Sada nije vreme za pravljenje velikih planova, već za predah i provođenje vremena sa bližnjima.

VAGA

 

Vi ste naročito raspoloženi za veliko društvo i avanture, pa se prepustite uživanju. Krajem vikenda će vas stići blagi umor od ljudi, pa se povucite i provedite vreme sa voljenom osobom, prijaće i njoj i vama.

 

ŠKORPIJA

 

Ovo je vikend koji kao da je predodređen za uređivanje životnog prostora. Ako osetite potrebu za spremanjem i čišćenjem slobodno odložite ostale obaveze i bacite se na posao. Nemojte gubiti previše vremena na detalje koje možda ne možete da promenite i uradite glavni zadatak koji ste sebi zadali.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker