saznajte...

Nedeljni NOVČANI horoskop do 1. avgusta: Vodolije će doživeti finansijski priliv, a Strelčevi će naići na probleme

0

Stiže vam veoma nebična nedelja, koja će da vam donese mnogo zanimljivih prilika. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

U ovom periodu ne vidite mnogo izgleda i prilika za budućnost, a tome doprinosi uticaj Jupitera. Tokom ove nedelje neće biti većih finansijskih promena niti aktivnosti. Ako planirate kupovinu ili investiranje, uradite to pre četvrtka. U suprotnom, potrošićete mnogo više novca nego što ste planirali.

 

Bik

Osetićete koliko ste blizu realizacije svojih planova. Astrolozi vam savetuju da nastavite da jačate svoju poziciju na poslu. U narednom periodu velike su šanse da pronađete nove izvore prihoda. Bez obzira kako se stvari odvijaju, znajte da uvek treba pozitivno da mislite, jer je moć reči ogromna, stoga postoji način da privučete novac. Verujte da je moguće!

 

 

Blizanci

Krajem nedelje možete osetiti snažnu apatiju, a Merkur vam nimalo neće pomoći u rešavanju problema. Ukoliko imate velike planove, potražite iskusne ljude koji vam mogu pomoći da ostvarite ciljeve, uključujući i finansijske. Najvažnije je da ne žurite i da pažljivo pratite čitav proces, s posebnom pažnjom na detaljima.

 

Rak

Za sve što želite moraćete ove nedelje sami da se pomučite. Astrolozi vam skreću pažnju na pitanja poreza, kredita, bankovnih računa i dugova. Izmirite svoje obaveze, pa ćete u narednom periodu biti spokojni. Prva polovina nedelje je savršena za putovanja i poslovne sastanke.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker