astro prognoze

Moćna energija UTIČE na SVE ZNAKOVE kada noć i dan traju ISTO: Horoskop za prolećnu ravnodnevicu (od 20. marta)

0

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi prolećna ravnodnevica od 20. marta!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Lav

 

Imaćete veliku želju i potrebu za putovanje. Počnite da istražujete destinacije koje bi vam odgovarale. Bilo da tražite ljubav, poslovne partnere ili kreativne saradnike, možete ih upoznati u drugoj zemlji ili gradu. Kao kraljevski zodijak, potrebna vam je udobnost. Ponekad vam strah od nepoznatog može doineti nemir. Ovo je povoljan period da odete na neki kurs, sebi udovoljite i priuštite masažu, neko opuštanje, odmor.

 

Devica

 

Dok Sunce Ovna tinja u vašoj osmoj kući misterije, tajni i zavođenja, očekuju vas intezivni odnosi, pojačana seksualnost, ali i potvrda lojalnosti. Olujna osećanja poput ljubomore, nesigurnosti i straha od odbijanja mogu da vas obuzmu — posebno ako stalno ispitujete motive ljudi. Preusmerite tu strastvenu energiju u neku aktivnost - to je uvek dobar potez za Device koje brinu o svom zdravlju. Započnite vežbu joge ili kardio trening.

 

 

Vaga

 

Pravo je vreme za partnerstvo, Vage. Dok Sunce plovi kroz Ovna u narednih mesec dana, vi privlačite zanimljive ljude koji pomažu da nastavite tamo gde ste stali. Važno je da u radu sa drugima postupate fer i pošteno. Ako ste u vezi, mogući su razgovori o sledećim koracima i možda podizanje odnosa na viši nivo. Pazite kako se ophodite prema drugima. Moguće je da ste zbog negativnih situacija iz prošlosti, pomalo drski ili distancirani, ali drugi ljudi nisu krivci za to. Vage će morati da postave određene granice i izdvoje malo vremena za sebe.

 

Škorpija

 

Dok Sunce u Ovnu zagreva vašu šestu kuću zdravih rutina, spremni ste za prolećno čišćenje. Ponovo pokrenite svoju energiju uz redovan plan fitnesa i zdrave ishrane. U kancelariji, privremeno pritisnite kočnicu i procenite svoj tok posla. Kako možete uštedeti svoje vreme, smanjiti stres i prestati da ponavljate stare greške? Šta god da se događa, nemojte gubiti snagu i ne gubite veru u svoje sposobnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker