jeste li to vi?

Imaju neprestanu potrebu za adrenalinom i zabavom: Horoskopski znak sa kojim mnogi izbegavaju vezu

0

Svakoga ponese dobar provod i žurke, te tako osobe mogu vezati nekoliko dana da provode u noćnim klubovima, da se provode uz dobru muziku i da jednostavno uživaju sa prijateljima i dobrom piću. Međutim, ponekad zbog ovakvog ritma u životu, partnerski odnosi mogu trpeti, ukoliko vas u potpunosti osoba sa kojom delite emotivne trenutke ne prihvati. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ako ste u fazi da vam je potrebna veza ili vam se prosto samo zabavlja sa nekim, onda dobro razmislite kome ćete pokloniti poverenje i sa kim ćete uploviti u emotivni odnos. Naime, postoji jedan znak koji nije sjajan za bilo kakvu vrstu emotivnog odnosa i za izgradnju stabilnije veze. U pitanju su Blizanci. 

 

Kada je reč o njima, jedno istraživanje koje je sproveo MindBodyGreen kaže da čak 42 procenta ljudi ne želi da se zabavlja sa osobama rođenim u ovom znaku. 

Kako prenosi Luftika Blizanci su nezasiti kada je reč izlascima, odlascima na zabave i druženju sa drugim ljudima. Njima veoma prija da su stalno u provodu, da uživaju i da se ludo provode. To nekada može da iznervira osobe koj esu sa njima u emotivnom odnosu. Najpre se osećaju zapostavljeno i stvaraju osećaje kod sebe kao da nisu dovoljni svojim izabranim partnerima - Blizancima. 

 

1 / 4 Foto: Irina Bg/Shutterstock

 

Pored toga Blizanci umeju da budu i egocentrični i dvolični, a ponekad i naporni sa svojim pričama i "gušenjem" u vezi. Naime, ovakvi oblici ponašanja često umeju iznervirati njihove partnere te zbog toga može doći do brojnih svađa i prepirki. 

 

 

Međutim, postoji jedna stvar kod Blizanaca koja je sigurna, a to je da kada pronađu partnera koji im se u potpunosti dopada, oni će učiniti sve da se oni pored njih osećaju prihvaćeno i voljeno. Veoma su brižni i uživaju da čine sve lepo za svog partnera. 

 

 

 

makonda-tracker