budite obazrivi

Pazite na reči koje im izgovarate: Ovo nikada ne treba pričati osobama rođenim u znaku Vodolije

1

Oni su optimistilni, originalni, ponekad ekscentrični i otkačeni. Oni zaista imaju neku posebnu energiju i veoma su zabavni u društvu. Vrlo su voljeni, te zbog njihovih osobina mnogi žele da vreme provode sa njima. Međutim, postoji nešto šta ih veoma nervira...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock
  • Moraš to ovako uraditi

 

Vodolije su znaci koji rešavanju određenih problema pristupaju veoma inovativno, odnosno oni pronalaze svoj način rešavanja situacija u kojima se nađu. Ne vole da im ne nameću određena pravila, ali ukoliko je to neophodno, oni će se pridržavati stvari koje su unapred propisane radi lakšeg rešavanja određenih zadataka. Dakle, iz svega ovoga leko se može doći do zaključka da su Vodolije veoma specifične i ne vole kada im neko kaže da moraju nešto da urade na određeni način. 

 

 

  • Previše ti je to samoće

 

Osobama rođenim u ovom znaku je potrebno da se nakon dinamičnih dana, druženja i neprekidne zabave izdvoje vreme za sebe i da "napune baterije". Nije da ne vole društvo nego jednostavno vole samoću i vreme koje izdvajaju za sebe. 

 

Nasmejana devojka, Osmeh, Smeh, Sreća, Lepota, Prirodna lepota, Devojka, Oči, Oko, Pogled
foto: Cookie Studio/Shutterstock

 

  • Svoje mišljenje zadrži za sebe

 

Ne vole kada neko ne želi da sasluša njihovo mišljenje, odnosno oni uvek vole da iznesu svoj stav i prija im da se on daleko čuje. Sama pomisao da njihove ideje nikoga ne zanimaju, mogu ih naljutiti. Nekada deluju veoma sramežljivo, ali oni su često spremni da u raznim situacijama jasno iskažu svoje mišljenje. 

 

 

 

makonda-tracker