iznenađenje!

Nisu svi "rogati" tako tvrdoglavi, niti Device samo kritikuju: Ovo su najveće zablude o svim znakovima Zodijaka

0

Zbog pojedinih njihovih osobina, oni koji veruju u astrologiju često imaju predrasude o pripadnicima određenih znakova iako ne mogu biti dalje od istine

Podznak, Astrologija
foto: Shutterstock

Vaga


Često se veruje da su Vage slabi protivnici, ali one kada je potrebno umeju da se bore za sebe i druge vrlo vatreno, samo ako ih "čačnu" gde im je važno.


Škorpija


Zabluda je da su Škorpije posesivne — one su samo zaštitnički nastrojene i ne prezaju ni od čega kada im neko dira porodicu i prijatelje.

 


Strelac


Uvek nasmejani Strelac jeste avanturističkog duha i pun optimizma, ali to ne znači da ne ume da bude tužan, zamišljen i izgubljen u svojim mislima.


Jarac

 

Mnogi misle da Jarčevi ne znaju da se zabavljaju iako su oni samo brutalno iskreni i ne traće vreme na stvari za koje misle da su beskorisne gluposti.

 

Vodolija


Vodolije dosta promišljaju, analiziraju i umeju da budu oštre, ali, ne, nisu bez srca. Ukoliko pronađu osobu koja zaslužuje njihovu pažnju, skinuće joj zvezde s neba.


Ribe


Obično se misli da su osobe rođene krajem februara i početkom marta introvertne, ali one teraju ljude od sebe samo kada je trenutak da se okrenu svojim mislima, planovima i potrebama. Inače mogu da budu sjajno društvo.

 

 

makonda-tracker