prognoza po zodijaku

Nijedan znak nije imun: Ovaj PUN PLAVI MESEC nekome bi mogao da ZAUVEK promeni život, a najviše će delovati na Vodolije!

0

Pre dva dana, 22. avgusta, nastupio je pun Mesec u Vodoliji, koji se još naziva plavi Mesec i čije efekte ćemo osetiti sve do 6. septembra, kada će nastupiti mladi mesec.

pun mesec, mesec, supermesec
foto: Shutterstock

Strelac


Vreme je da budete otvoreni! Jeste da Strelčevima ove osobine ne manjka, ali u danima pred nama bićete još iskreniji i pokazati svoje emocije, kako one najlepše, tako i negativne. Budite taktični kako vas ne bi pogrešno razumeli.


Jarac


Međuljudski odnosi su na prvom mestu s ovim plavim punim Mesecom, a naročito oni u kući. Ojačajte veze s porodicom i poradite na nekim starim razmiricama.

 


Vodolija


Budući da je Pun Mesec baš u znaku Vodolije, one će snažno osetiti njegovo dejstvo. Naročito će delovati na polja kojima je posebno potrebna energija, ali to može biti mač s dve oštrice. Najvažnije je: sve zavisi od vas i načina na koji vi usmerite tok događaja.


Ribe


Nije sramota ponekad biti ranjiv! Otvorenije pričajte o svojim emocijama jer ćete samo tako poboljšati svoje odnose s drugima, ali i pomoći sebi.

makonda-tracker