astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 10. AVGUST: Rakovi, obavezno provedite dan napolju, Škorpije su posebno strastvene

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Današnja energija vam pomaže da otkrijete kojim putem mora krenuti vaša veza, a otkrićete i šta vas u partnerstvu najviše čini srećnim. Povezujete se na višem nivou sa partnerom. Vaši ciljevi napokon postaju jednaki, zajedništvo za vas dobija novo značenje.

 

DEVICA

 

Nekada, koliko god se trudili da budete objektivni, neke stvari prosto ne funkcionišu. Vašem romantičnom životu je potrebno nešto novo i drugačije kako biste ponovo osetili strast. Probajte da napravite atmosferu uz sveće, cveće, esencijalna ulja...

 

 

VAGA

 

Koliko puta ste rekli voljenoj osobi kako se osećate po pitanju njih, ali ništa se ne događa? Uz današnji raspored planeta, naći ćete novi put da započnete romansu. Potrebno vam je romantično okruženje, možda u sumrak, uz vino, i napokon ćete se pomeriti s mrtve tačke.

 

ŠKORPIJA

 

Današnja konfiguracija zvezda takva je da ćete biti strastveniji nego što je to za vas uobičajeno. Romantika, mašta, fantazije: danas je dan za senzualnost u svakom smislu. Ipak, držite noge čvrsto na zemlji pre nego što se upustite s nekim u ljubavne igrarije. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker