astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 4. AVGUST: Strelčevi na korak od strastvene afere, Ovnovi su danas posebno nežni

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ponekad noć donosi malo magije u vaš život, ponekad malo ludila! Pazite šta radite noćas! Vaš partner i vi morate da ocenite kako doživljavate oboje vašu vezu, jer nije stvar u tome da je nešto posebno loše, ali niste na istoj ravni kada je doživljaj nekih stvari u pitanju.

 

DEVICA

 

Za tango je potrebno dvoje, ali potreban je samo jedan da "upropasti" ceo ples, ako je baš rešen da ga upropasti. Ili vi ili vaš partner - neko je rešen da sabotira celu ovu vezu, možda i nesvesno. Probajte da osvestite to i zajedno krenete napred (ili odvojeno). 

 

 

VAGA

 

Kakvi ćete biti na poslu, sve zavisi od vas, a ako se potrudite, nadomak ste transformacije. Isto važi i za vašu vezu koja se bliži kraju. Za neke to neće biti kraj, već prelazak na novi nivo. Bićete iznenađeni šta će se desiti sa vama kad napokon krenete da radite i delate onako kako se osećate. 

 

ŠKORPIJA

 

Kako i da očekujete da ćete se skrasiti s nekim kad ne možete biti mirni ni momenat? Zaslužujete malo odmora, a to će vam samo pomoći i na ljubavnom planu. Rešićete se anksioznosti, a romantični momenti će biti veoma strastveni za vas. Neki će postati pomalo opsesivni, tako da probajte da se smirite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker