astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 4. AVGUST: Strelčevi na korak od strastvene afere, Ovnovi su danas posebno nežni

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

 

Da li se danas osećate posebno nežno? Bićete još osetljiviji kako dan bude tekao. Neće vam nedostajati ni strasti. Ako ne možete da podnesete vrućinu, klonite se kuhinje, već izađite s partnerom u neki restoran. Kraj dana će biti još intenzivniji i strastveniji?

 

BIK

 

Toliko toga treba postići danas, a sve što vi budete uradili biće dovoljno i uspešno. Na ljubavnom polju kao da pršte vatrometi. Možda ste ovih dana očekivali eksploziju emocija do koje nije došlo, ali od danas do kraja nedelje biće mnogo spektakularnije.

 

BLIZANCI

 

Sve veze imaju početak i kraj, to je prirodni sled stvari; bitno je da shvatite da kada dođete do vrhunca odnosa s nekim i stvari krenu nadole, vreme je da se udaljite od onoga što vam škodi. Bili ste zajedno, ali sada je vreme da date sebi prostora za nešto novo.

 

RAK

 

Nekada može biti teško proći kroz burne periode veze, posebno kada vam dođe dan da osećate da ste samo vi u pravu. Ako ste se svađali i imali sukove, treba da razgovarate i date jedno drugom šansu za razjašnjenje. Ne budite cinični i gorki. Sve je u zajedničkom razumevanju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker