astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. AVGUST: Devicama buran dan za romantiku, Ovnovi imaju avanturu

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Danas mnogo mislite, mnogo radite, sve se dešava danas kad je vaša veza u pitanju. Čini se da želite već dugo vremena da pričate o nečemu i došlo je pravo vreme za sve ono što ste odlagali. Budite spontani, ići će glatkije nego što mislite.

 

DEVICA

 

Danas vam je život posebno buran! Okupirani ste, a to se odražava na odnos sa partnerom ili simpatijom. Ne mislite mnogo o tome šta će se desiti sa vama, ali konstruktivan razgovor će vam samo pomoći da bolje razumete namere i postupke osobe koja vam je važna. Bićete pozitivno iznenađeni!

 

 

VAGA

 

Veze uvek idu u krug: jedan period je lagan, bez teškoća, sledeći malo teži, i tako redom. Kad pomislimo da sve ide kako treba, dešavaju se pehovi. Danas ćete uraditi nešto zbog čega ćete zažaliti. Odmah otvoreno razgovarajte o tome, rešavajte, osetićete veliko olakšanje ako samo budete mirno pričali i priznali grešku.

 

ŠKORPIJA

 

Nekad, jednostavno, morate jasno i glasno da kažete šta mislite i u šta verujete. Niko ne može da predviđa šta vi zaista mislite i šta vam se mota u glavi. Otkrijte svoje romantične ideje i želje, biće vredeno. Ne sedite u tišini, već se potrudite i bićete prezadovoljni na kraju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker