astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 3. AVGUST: Devicama buran dan za romantiku, Ovnovi imaju avanturu

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za danas...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa, proverite ljubavni horoskop za svoj horoskopski znak za danas:

 

OVAN

 

Volite akciju i to se odražava i na vaš romantičan, ali i na seksualni život. Imaćete pravu avanturu danas; istražujete sebe i svoje granice sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Ipak, ne sviđa vam se ideja da se isuviše vežete za nekoga. 

 

BIK

 

Biće napetosti u vazduhu danas. Pravićete probleme i tamo gde ih nema. Možda imate skriveni konflikt s partnerom koji samo čeka da ispliva na površinu. Radite na sitnicama i rešavajte ih na vreme, kako stvari ne bi skroz eskalirale.

 

BLIZANCI

 

Budite zahvalni na onome što trenutno imate. Iako vas nervira voljena osoba, iako maštate o stvarima kakve nisu, ali voleli biste da budu, setite se da nemate nikakve probleme oko kojih biste stvarno brinuli u ovom momentu. Ako se baš osećate nezadovoljno, vreme je za akciju i pomak.

 

RAK

 

Teško je održati mirno more kada se događa toliko toga. Ne plašite se da se suprotstavite voljenog osobi i budete iskreni. Samo je važno da budete uporni u iznošenju činjenica. Mada ne volite sukobe, ne dozvolite durgome da vam nameće isključivo svoje snove i želje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker