astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. AVGUST: Jedan horoskopski znak baš danas možda sretne svoju pravu srodnu dušu

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju za danas na polju ljubavi!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa za danas, proverite i šta vam donosi ljubavni horoskop:

 

OVAN

 

Možda ćete se smejati ovoj situaciji sutra, ali danas vam nije do smega. Napeti ste i to vam nimalo ne prija. Problemi sa voljenom osobom danas su na vrhuncu, očekujte svađe, a neki Ovnovi će raskrstiti sa voljenom osobom baš danas.

 

BIK

 

Ako osećate strast, ne libite se da je pokažete. Iako ne volite da pokazujete takav tip emocija u javnosti, nekada nije loše ni pustiti sebi na volju, bez stida i srama. Neke Bikove jednostavno neće zanimati mišljenje drugih ljudi i maksimalno će iskoristiti dan u strastvenom smislu.

 

BLIZANCI

 

Strast je reč koju često čujete, ali kao da vas plaši, pa se trudite da je potisnete. Danas ćete shvatiti da, ako ne izrazite svoja prava osećanja, to će uraditi neko ko je blizu vas. Možda neće biti idealno mesto za to, ali čeka vas intenzivan dan.

 

RAK

 

Ako se osećate rastrzano na više strana, probajte da nađete alternativu. Svi traže od vas da im se posvetite, a vi samu morate odlučiti da li ćete voljenoj osobi staviti do znanja da vas guši ili ćete joj rado pokloniti sve svoje slobodno vreme. Ukoliko osećate da je ono što vam preostaje - bežanje, razmislite dvaput da li je to najpametnije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker