astro danas

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 30. JUL: Ribama je dan za strast, Lavovima je nebo granica

0

Proverite šta vam nosi ljubavni horoskop za danas!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop za danas donosi brojna zbivanja za svaki znak Zodijaka. Proverite i kakav dan vas čeka na astro planu i na polju posla i zdravlja.

 

OVAN

 

Danas ćete davati brojna obećanja i nadati se da ih se partner sutra neće ni sećati. Određeno obećanje romantične prirode koje budete dali, ipak, moraćete da održite, inače ćete imati problem i nesuglasice sa voljenom osobom.

 

BIK

 

Došlo je vreme kad čak i vi, disciplinovani i strpljivi, gubite kontrolu. Danas je baš dan za to i krivac je određena osoba. Lako ćete izgubiti strpljenje. Nekim Bikovima biće dan za fantaziranje, ali pazite da ne odete predaleko, da se ne biste razočarali.

 

 

BLIZANCI

 

Pouka dana je da je bolje da zakasnite s nečim, nego da nikad ne shvatite neke stvari! Toliko je noviteta i različitih događanja u vašem životu, nova lica, novi sastanci, sve to donosi zanimljive dane u budućnosti. Ne očekujte previše od novog poznanstva, dok se ne pokaže kao nešto što može da preraste u vezu.

 

RAK

 

Danas ćete biti puni utisaka u vezi sa osobama koje vam se nađu na putu. Pazite da neki znak ne propustite, jer bi neka od tih osoba mogla da bude jako važna za nas. Imaćete i neke romantične znake pažnje, ali ne tumačite ih pogrešno, jer ta osoba koja vam ih pridaje ima površne namere.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker