astro danas

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 30. JUL: Ribama je dan za strast, Lavovima je nebo granica

0

Proverite šta vam nosi ljubavni horoskop za danas!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop za danas donosi brojna zbivanja za svaki znak Zodijaka. Proverite i kakav dan vas čeka na astro planu i na polju posla i zdravlja.

 

OVAN

 

Danas ćete davati brojna obećanja i nadati se da ih se partner sutra neće ni sećati. Određeno obećanje romantične prirode koje budete dali, ipak, moraćete da održite, inače ćete imati problem i nesuglasice sa voljenom osobom.

 

BIK

 

Došlo je vreme kad čak i vi, disciplinovani i strpljivi, gubite kontrolu. Danas je baš dan za to i krivac je određena osoba. Lako ćete izgubiti strpljenje. Nekim Bikovima biće dan za fantaziranje, ali pazite da ne odete predaleko, da se ne biste razočarali.

 

 

BLIZANCI

 

Pouka dana je da je bolje da zakasnite s nečim, nego da nikad ne shvatite neke stvari! Toliko je noviteta i različitih događanja u vašem životu, nova lica, novi sastanci, sve to donosi zanimljive dane u budućnosti. Ne očekujte previše od novog poznanstva, dok se ne pokaže kao nešto što može da preraste u vezu.

 

RAK

 

Danas ćete biti puni utisaka u vezi sa osobama koje vam se nađu na putu. Pazite da neki znak ne propustite, jer bi neka od tih osoba mogla da bude jako važna za nas. Imaćete i neke romantične znake pažnje, ali ne tumačite ih pogrešno, jer ta osoba koja vam ih pridaje ima površne namere.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Vama je danas samo nebo granica. Otkrivate da neko ima snažna osećanja koja gaji prema vama. Niste spremni za to saznanje, niste očekivali, ali pozitivno će vas iznenaditi. Obećavaće vam kule i gradove, ali ne žurite u vezu dok to obećano ne dobijete!

 

DEVICA

 

Svi znamo da tračevi brzo lete i brzo se šire, a ne znamo koliko se jedna poruka izmeni dok putuje od osobe do osobe. Neka vest će stići i do vas, u vezi sa osobom s kojom ste se romantično povezali. Ne verujte u svaki trač koji čujete, prvo proverite s tom osobom.

 

 

VAGA

 

Nema veze koliko puta nekome kažete šta mislite, ako ne žele da vas slušaju, oglušiće se o vaše reči. Koliko puta ste TOJ osobi rekli kako se osećate, a ona i dalje potcenjuje vaša osećanja. Danas ćete ponovo pokušati da joj stavite do znanja koliko vam je stalo i uspećete u tome.

 

ŠKORPIJA

 

Čak i u mirnoj vodi ima jakih talasa, a tako je s vama danas. U vazduhu je danas čudna atmosfera, a vaš ljubavni život se polako talasa. Oktivate nešto novo, a emocije su sve jače. Pre nego što se zagrejete za nekoga, dobro proverite s kim imate posla.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Vaš partner i prijatelji su svi eksremno društveni, a vama se samo sedi u kući. Ipak, svi žele da se druže s vama i provode zajedničko vreme. Privlačni ste, ljudi se raspituju za vas, tako da ne zatvarajte vrata za sve opcije.

 

JARAC

 

Preintenzivna osećanja su vas ophrvala danas. Idite korak po korak, ne dozvolite sebi da izgubite kontrolu. Jedna osoba se trudi najjače što može da dođe do vas, pa će biti navalentna i trudiće se da vas nagovori na nešto što niste sigurno da želite. Ne žurite, delajte kad ste emotivno spremni.

 

 

VODOLIJA

 

Igre ne igraju samo deca, već i odrasli kad se zaljube. Neka pravila se krše, a neka pravila u ljubavi prosto ne postoje! Igra koju vi igrate u ljubavi ima pravila, možda ih samo ne vidite na prvi pogled. Ne smete ih prekršiti, budite pažljivi u odnosu sa osobom koja vam se dopada.

 

RIBE

 

Kontrolišete svoja osećanja, ne donosite nagle odluke u ljubavi. Nikad ne preduzimate velike rizike, ali kad čujete da vam neko kaže da niste dovoljno strastveni, to vam ne prija. Danas jeste dan za strast, ali morate sakriti to od drugih - dovoljno je da jedna osoba zna koliko strasti imate da pokažete.

makonda-tracker