TAJNE BROJEVA

Numerološka prognoza za 29. JUL: Petice su danas pune entuzijazma, Šestice čeka odlična energija

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

6

 

Čeka vas odlična energija. Napori konačno dobijaju svoje rezultate i trud se isplatio. Atmosfera na poslu i kod kuće je dobra, a vama će sve ići od ruke, od planiranja, vremena sa porodicom, do posla. Iskoristite danas pozitivne vibracije. Danas ste u velikoj prednosti.

 

7

 

Ovo nije dan kada treba da se izolujete od sveta. Ključ je u interakciji sa ljudima, a biće dobre energije u vazduhu. Iako biste radili bili sami danas veći deo dana, to nije dobra ideja. Okupljanje i komunikacija s ljudima nešto je što će vam definitivno pomoći danas. Ukoliko radite na projektu koji uključuje timski rad, to će imati odlične rezultate danas. Postići ćete uspehe.

 

8

 

Radite u grupi ili u timu kako biste danas postigli najbolje rezultate. Ako ste planirali da budete sami, sebi ćete učiniti uslugu ako to ne budete radili. Uključite ostale u svoje planove i sve će imati odličan odjek, a vaši nadređeni će biti oduševljeni.

 

9

 

Možda imate prevelike nade, pa ćete biti razočarani, Devetke. Ne borite se s vetrenjačama, već se uklopite. Biće do kraja nedelje dana koji će vam više odgovarati i biti bolji po vas, ali neće ni ovaj biti loš ako se okružite pozitivnim ljudima.

 

 

makonda-tracker