TAJNE BROJEVA

Numerološka prognoza za 26. jul: Četvorke mnogo rade, Šesticama je dobar dan za finansije

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

6

 

Dobar je dan za novac, tako da radite bilo šta što ima veze sa tim. Trudite se da osmislite način da uvećae priliv novca, platite račune, radite na kućnom budžetu... Neka ideja će iskrsnuti i biti veoma povoljna za vas. Idite u šoping jer je velika verovatnoća da ćete naći nešto na sniženju. Imaćete potpunu konrtolu nad finansijama.

 

7

 

Dobri ste na polju novca danas. Potrošite i malo više nego što ste planirali, svakako ćete odabrati dobru investiciju. Morate i sebi dati malo oduška, jer iako je dobro i poželjno štedeti, osećaćete se bolje kad sebi priuštitemešto što će vas odabrati i učiniti da vam bude lepo.

 

8

 

Pazite da žeđ za moći ne ovlada vama. Veoma moćna današnja vibracija odnosi se na postizanje uspeha kroz status i novac. Vi ste rođeni vođa i inate sposobnosti da učinite da se fenomenalne stvari dese. Uspeh će doći ako se predate ozbiljnom radu, ali budite i dalje emocionalno povezani i sa svojim podređenima, značiće vam.

 

9

 

Energija ovog dana pomaže vam da ostvarite ciljeve. Biće priliva novca, uspeha i povećane ambicije. Ovo nije dan za sedenje i promišljanje, već akciju. Znate šta želite od želita i zato preduzmite korake koji su potrebni za velike stvari. Ne dajte da vas letargija odvrati od potencijalnih velikih uspeha.

 

 

makonda-tracker