TAJNE BROJEVA

Numerološka prognoza za 26. jul: Četvorke mnogo rade, Šesticama je dobar dan za finansije

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Danas ćete verovatno trošiti više para nego bilo kog drugog dana ove nedelje. Bićete entuzijastični, ali važno je da održite samokontrolu, posebno kad je u pitanju šoping! Ostavite kod kuće kartice i bolje nosite sa sobom onu količinu novca koju možete da dozvolite sebi da potrošite.

 

2

 

Danas ćete možda biti zbunjeni kada su u pitanju pojedini postupci osobe s kojom živite ili koju volite. Ovaj dan je fokusiran na novac i materijalni status, tako da ćete vi imati dobre šanse za priliv novca. Ipak, to vam danas nije prioritet, jer niste materijalista. 

 

 

3

 

Status u društvu će vam danas biti posebno važan. Možda vam to nije uvek na listi prioriteta, ali danas ćete imati potrebu da budete prepoznati i cenjeni. Biće vam potrebno mnogo truda da ono što ste započeli napokon ima dobre rezultate. Kada neko ne primeti vaš trud, možete biti povređeni, ali trudite se da osvestite da ste veoma talentovani i nagradite sebe za marljiv rad.

 

4

 

Danas vam je dan za rad, rad, rad. Vi znate neku istinu koja mnogima nije poznata. Moraćete da presečete neke veze za sopstvenu dobrobit. Trudićete se da dostignete zacrtane ciljeve, samo budite sigurni da je ono što vas motiviše ispravno.

 

5

 

Donošenje odluka danas vam neće biti problem. Bićete oštri, mislićete trezveno i čvrsto ćete grabiti ka ostvarenju cilju i prioriteta. Činite da se drugi osećaju dobro i komforno, pa uspešno rešavate i tuđe konflikte. Pomozite drugima da nađu ambiciju koju vi imate i ohrabrite ljude oko sebe da jure svoje snove.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker