tajna brojeva

Numerološka prognoza za 23. jul: Dvojkama je potrebna fizička aktivnost, Osmice žele da probaju sve

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

6

 

Danas imate hrabrosti da budete potpuno neustrašivi. Mada ste ponekad stidljivi, danas ćete dobiti sve što želite. Ako želite danas da progovorite i budete glasni, ne oklevajte. Prepoznajte svoje želje, potrebe i ciljeve, jer su bitni kao i svačiji drugi! Do vas je, volite sebe!

 

7

 

Danas ste komunikativni, imate više samopouzdanja i socijalnu interakciju na nivou. Dobar dan je da budete hrabri u vezi sa nečim o čemu dugo razmišljate. Velike su šanse da neko prepozna vaše talente i sposobnosti. Dajte ljudima priliku da vide od čega ste satkani!

 

8

 

Danas želite probate SVE! Bićete smeli i voljni da uradite bilo šta. Pazite se u tome. Imate avanturistički duh i uticaj današnjeg dana činiće da preduzmete velike rizike sa potencijalnim ozbiljnim posledicama. Uživajte u novim iskustvima, ali vodite računa da ta zabava bude vredna rizika.

 

9

 

Možda će vas danas ipak više privući fine i mirnije stvari. Velika ljubav ka partneru ili članu porodice navodiće vas da kupite skupi poklon, tako da imajte u vidu budžet kojim ćete ovih dana raspolagati. Ne morate baš toliko davati sve od sebe, na ceni su i sitnice.

 

 

makonda-tracker