icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

tajna brojeva

Numerološka prognoza za 23. jul: Dvojkama je potrebna fizička aktivnost, Osmice žele da probaju sve

Podeli:

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Ako vam je danas ključna misao dosada, probajte da uradite nešto drugačije. Današnja energija može biti veoma snažna, čak i preintenzivna i teško vam je da se fokusirate na obaveze. Možda treba danas da izađete iz uobičajene rutine i naterate sebe da uradite nešto što ne radite svaki dan. Previše radite i dozvolite sebi malo smeha.

 

2

 

Ako ste danas nervozni, budite fizički aktivni. Za vaš tip ličnosti ovo je uvek dobar savet, pošto vam je uglavnom aktivniji um od tela. Danas imate energije i teško vam je da celog dana budite mirni. Bolje prošetajte, bavite se sportom ili izađite sa detetom ili kućnim ljubimcem. Pozovite i dragog prijatelja da vam se pridruži.

 

 

3

 

Imate više energije nego što vam se čini da vam je danas potrebno. Ovo nije jedan od vaših produktivnih dana. Potrudite se da ne gomilate posao preko mere, a sutra će već biti bolji dan. Ne pritiskajte sebe, jer ćete samo biti još manje fokusirani.

 

4

 

Ako postoji nešto što ste hteli da uradite, ali nije bili spremni do sada, ovo je pravi dan za to. Uticaj današnjih vibracija ohrabruje vas da razvijate svoje idete i pričate sa ljudima kako da organizujete ono što vam je trenutno potrebno, u kojoj god sferi. Ako ste stidljivi, danas se nećete tako osećati. Bićete na visokom nivou društvenosti danas i komunikacija će teći lako. Iskoristite dan! 

 

5

 

Fokusiranje na bilo koji zadatak danas neće biti lak posao za vas. Kombinacija vašeg duha koji obožava zabavu i socijalnog aspekta koji će danas biti pojačan biće jači od vaše volje da sednete i radite. Probajte da se izolujete od poziva za zabavu dok ne završite sa obavezama. Biće prilika za kasniju zabavu!

 

Nastavak na sledećoj strani...

Inicijalizacija u toku...