astro

SREĆA JE NA NJIHOVOJ STRANI: 3 horoskopska znaka na čiji život NAJBOLJE utiče Jupiter u Ribama (od 13. maja do 28. jula)

0

Ove nedelje postoje tri horoskopska znaka koja su definitivno spremna za malo sreće, a ta sreća stupa na snagu od 13. maja, odmah nakon što je Jupiter ušao u Ribe.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Period od 13. maja do 28. jula 2021. biće ispunjeni nadom, rastom, velikim prostranstvom i srećom — što se može pretvoriti u više novca, novi posao ili procvat ljubavnog života.

 

Ovo će biti tri najsrećnija horoskopska znaka:

 

Ovan

 

Ovo je tranzit koji se događa 13. i to znači da treba obratiti pažnju na to što se događa u vašem životu na taj dan. Ta bi se sreća mogla odigrati kao ulaganje ili čak kockanje. U tome je i sreća, zar ne? Slučajna sreća koja se oslanja na ne baš slučajnu odluku, mudro uložite novac, a zaradite u izobilju kasnije.

Možete ovo primeniti i na polju ljubavi, romantike, posla ili putovanja, što znači, ako odlučite ići napred s nekim planom (pozvati nekoga na spoj, igrati igre na sreću, tražiti unapređenje) — sad je vreme da to učinite. Sreća je na vašoj strani.

Strelac

 

Strelčevi, sve što dodirnete postaće zlato, što znači da morate biti vrlo precizni u onome što želite. A bićete nagrađeni i u iduća dva i po meseca. Jupiterova prostranstva deluju u oba smera, što implicira da ima gotovo beskonačan potencijal da krene pogrešnim putem, kao i pravim. Imate slobodnu volju i postoji velika šansa da želite dobar, srećan život, pa se koncentrišite na ono što želite i apsolutno oslobodite ono što vam više ne služi. 

 

Ribe

 

Dobro vreme za ulaganje novca. Ako ste u znaku Riba, doživećete sreću u gotovo svim područjima svog života, počevši od 13. maja, a potencijalno bi moglo uticati na ostatak života. Delo Jupitera u Ribama inteligentno utiče na vaš svakodnevni život, što znači da će izbori danas, ali i idućih dana i nedelja biti pametni i uravnoteženi. Nema mesta za dramu, niti je ovo dan kada treba ograničavati svoje razmišljanje — Jupiter je planeta širenja, a to znači da treba proširiti opseg mogućnosti i svim srcem verovati da ono što želite možete dobiti. Ovo je takođe "novčani dan" i taj novac potencijalno možete usmeriti na svoj bankovni račun. Napravite nešto veliko, samo nebo je granica.

 

 

makonda-tracker