ASTRO PROGNOZE

POČINJE NAJMOĆNIJI ASTRO PERIOD U GODINI: Evo šta nas čeka od 13. maja, dana kada Jupiter ulazi u znak Riba

0

Jupiter, planeta sreće i obilja, 13. maja ulazi u znak Riba posle 11 godina.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Poslednji put bio je u ovom znaku u decembru 2010. godine, a sada če vladati našom energijom u 2021. godini, piše Lovesensa.rs

 

Jupiter će ostati u Ribama do 28. jula 2021. godine, kada će poslednji put ući u Vodoliju da završi neki nedovršeni posao i isporuči nam darove. Jupiter će se kasnije vratiti u Ribe 29. decembra 2021. godine i ostaće u ovom vodenom znaku u većem delu 2022. godine.

 

Kako biste najpre mogli da nagovestite šta će vam se događati dok je Jupiter u Ribama, prisetite se koje teme su za vas bile važne u 2010. godini. Šta je najbitnije što vam se događalo u tom periodu života?

 

To ne znači da će se ponoviti isti događaji iz 2010. godine, ali možete primetiti kako napredujete u vidu dobijanja darova koje ste zaslužili ili koristite lekcije koje ste naučili iz prošlosti. Videćete neke slične obrasce ponašanja iz ovog perioda, a možda će se i raščistiti neke stvari koje su ostale nejasne u prošlosti.

 

Jupiter u Ribama donosi vam zdravu dozu dobre energije. Ovo je pozitivno vreme i trenutak da zablistate i pokažete koliko zaista možete i umete.

 

Napokon preuzmite nagrade za svoje zasluge. Povežite se sa srećnom energijom i obiljem. Razmislite tokom ovih dva meseca kako možete usmeriti pažnju na svoj životni cilj i kako da ostavrite prave rezultate.

 

Jupiter u Ribama je sanjarska energija i može pojačati našu kreativnost i maštu. Ovo može biti energija koja nas "gura" napred ako radimo na kreativnim projektima ili projektima koji se bave maštom, idejama, alternativnom stvarnošću ili mistikom.

 

Takođe, može doneti obilje i širenje na našim kreativnim i intuitivnim projektima. Ukoliko ste na nečemu naporno radili, znajte da je moćna Jupiterova energija na vašoj strani i šalje vam talase podrške.

 

 

makonda-tracker