numerološke tajne

MESEČNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA MAJ: Izračunajte svoj broj i proverite šta vas čeka

0

Mesečna numerološka prognoza za maj 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ako ste broj 5

 

Vibracija broja 5 u maju čini da budete nepobedivi, da imate sjajno samopouzdanje i dobro se organizujete. Na profesionalnom planu vaše ideje se ističu, a sklapate i dobre kontakte koji vam mogu pomoći u daljem razvoju. Poslovni uspeh vam donosi osećaj kao da živite svoj san, ali vas nevolje očekuju na privatnom planu. Ne dozvolite da zapostavite ljubavni život. Moguća je monotonija u ovom periodu kao i blaga distanca. Ako ste u vezi, zaobiđite uobičajene rutine i posvetite se zajedničkom istraživanju.

 

Ako ste broj 6

 

U prethodnom periodu ste bili napeti, ali sada je pravo vreme da se oslobodite osećaja odgovornosti, pustite kosu da se vijori na vetru, spakujete kofere i uradite nešto novo neobično, što ste odavno želeli. Posvetite se sebi i dopustite da malo zaboravite na druge, na zadatke, posao, račune... Napravite pauzu od svakodnevne buke. Ništa se neće drastično promeniti za par dana, ali će vaša energija biti obnovljena.

 

Ako ste broj 7

 

U maju ćete težiti slobodi, nezavisnosti i ličnom prostoru. Očekuju vas promene na poslu i u ljubavi. Na profesionalnom planu ste u fazi nezadovoljstva jer smatrate da vaš trud nije primećen i nagrađen. Razmislite o promenama i napravite malu revoluciju u svom životu. Objasnite partneru da vam je potreban odmor od svega i da vam je važno da se osamite i sredite misli. Razumeće vas.

 

Ako ste broj 8

 

Previše ste bili strogi prema sebi, sada pokažite svoju nežniju i zaigraniju stranu. U ovom periodu vas očekuje sreća, a pozitivne stvari promeniće mnogo na polju finansija. Osetićete se rasterećenije. Maj je sjajan mesec da se malo opustite, družite, zabavite i plešete. U krugu prijatelja možete sresti osobu koja će se lako useliti u vaše srce. Dobra atmosfera vas prati i na poslu.

 

Ako ste broj 9

 

Vaši horizonti se neprestano šire, a jedna sasvim nova dimenzija života i stvarnosti očekuje vas u maju. Moguća je promena mesta stanovanja, putovanje ili drastična promena na polju karijere, ali ne brinite, sve će se odraziti pozitivno na vaš život. Širite ljubav i dobru energiju na svakom koraku, a to je magnet za romantične iskre. Ako ste u vezi, očekuje vas rešenje nesporazuma i nova strast.

 

 

makonda-tracker