numerološke tajne

MESEČNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA MAJ: Izračunajte svoj broj i proverite šta vas čeka

0

Mesečna numerološka prognoza za maj 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Saberite sve cifre u svom datumu rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 27.6.1988. godine, sabirate na sledeći način.

2 + 7 +6+ 1 + 9 + 8 + 8 = 41

 

Ukoliko dobijete dvocifren broj kao u ovom slučaju, saberite i ta dva broja dok ne dobijete jednocifren broj.

 

4 + 1 = 5

 

Zatim pročitajte numerološku prognozu za svoj broj:

 

Ako ste broj 1

 

Život vam u maju daje krila - na vama je da li ćete da poletite sa vetrom promena ili ćete da ostanete u zoni komfora i tapkate u mestu. Ovo je savršeno vreme da započnete novi poslovni projekat ili steknete nova poznanstva. Očekuje vas sjajna transformaciona energija. Usudite se da rizikujete i prihvatite promene koje stižu - samo tako ćete ostvariti napredak. Na ljubavnom planu pojačaće se strasti.

 

 

Ako ste broj 2

 

Imate želju za druženjem i zabavom, ali vam maj donosi i romantične varnice. Skloni ste avanturama i uživate u flertu. Sada izlazite iz svoje školjke i sijate kao pravi biser, što donosi sjajne promene na polju ljubavi. Na poslu ste neustrašivi, hrabri i iskreni. Moguće je da ćete ostvariti velike rezultate.

 

Ako ste broj 3

 

Dominacija broja 3 ovog meseca vas podstiče da budete u svom savršenom elementu i proširite znanja. Optimistični ste i kreativni, a ukoliko se odlučite da nešto stvarate, očekuje vas pravi razvoj magije. Komunikacija vam je jača strana u ovom periodu. Postoji mogućnost za ulazak u novu romantičnu vezu, ali pazite na crvene zastavice koje vas mogu upozoriti na potencijalna razočaranja. Više brinite o sebi i svom zdravlju. Isprobajte određene holističke metode koje će pomoći da se osećate još bolje.

 

Ako ste broj 4

 

Vi ste osoba koja više voli da kreira svoj život unutar granica, ali sada je trenutak da proširite vidike. Očekuju vas sjajne prilike, pa ne dozvolite ograničenjima da vas sputavaju. Pokušajte da se odvojite od onoga što vam je poznato i zaronite u more neizvesnosti i lične slobode. Ukoliko putujete, moguće je da upoznate novu ljubav. Ovaj mesec vam ne dozvoljava da mirno stojite i razmišljate o opcijama, već vas pokreće na akciju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker