radite na sebi

DA LI STE SE PRONAŠLI? Ovo su 12 loših navika koje prave problem i stres svakom horoskopskom znaku!

0

Jedni su lenji, drugi ne veruju ljudima, dok treći ne mogu da istraju u obavezama.

Žena, Vreme, Sat, Satnica, Zdravlje
foto: Profimedia

DEVICA - nepotrebno kritična prema svima

 

Visoko postavljeni standardi jedna su od karakteristika ovog horoskopskog znaka. Devica uvek visoko podiže lestvicu, a čak i ako zna da ne može sama da je dosegne, i dalje će neumorno pokušavati. Pre svega, kritična je prema sebi, a zatim iz navike i prema svima drugima, ali zaboravlja da lako može da povredi ljude i utiče na njihovo samopoštovanje.

 

VAGA - nestaje kada se pojavi problem

 

Šarmantne vage su kraljice diplomatske komunikacije, ali kada osete da bi problemi na koji su naišli mogli eskalirati, povuku se i nestanu. Zaboravljaju da rešavanje nesporazuma zapravo može dovesti do bolje dinamike u odnosu sa drugom osobom i izgradnje poverenja.

 

ŠKORPIJA - napada kada se oseća nesigurno

 

Tačnije, omogućava da prevladaju sopstvene nesigurnosti. Škorpije često običnu šalu shvate kao napad, a zatim ih to ubode više nego što bi trebalo. Škorpije bi trebalo više da veruju dobrim namerama i da manje vremena provode razmišljajući o najgorem mogućem ishodu.

 

STRELAC - ne priznaje da greši

 

Niko nije imun na greške, čak ni Strelci, ali im je veoma teško da priznaju da su pogrešili. Oni će braniti svoje postupke do iznemoglosti i pokušati da pronađu izgovor, a to je uglavnom rezultat njihove kompetetivnosti. Kada su u pitanju dragi ljudi, bolje je da se izvinite nego da ih izgubite samo zato što ne možete podneti poraz.

 

JARAC - kralj ozbiljnosti

 

Čak i u slučajnim situacijama, Jarac se neće previše opustiti jer mu se zaista sviđa njegova slika ozbiljne osobe. Neki će ovo pogrešno protumačiti kao aroganciju, ali oni su zapravo samo mrzovoljne i vole da se zameraju i pronađu primedbe za sve.

 

VODOLIJA - namerno testira ljude

 

Vodolija ne gubi vreme kad nekoga upozna. One odmah žele da znaju da li osoba može da se nosi sa njima i da ih testira na sve moguće načine. Namerno će se sukobljavati sa mišljenjima kako bi video reakciju i nadgledao da li se osoba odbrani ili se uključuje u konstruktivnu diskusiju s njom. Njihove namere nisu loše, ali ne smeju zaboraviti da nisu svi hrabri i opušteni kao u početku, a mnogima je potrebno mnogo više vremena za iskrenu komunikaciju.

 

RIBE - ne mogu da zaborave prošlost

 

Kada riba kaže da će nekoga voleti zauvek, verujte joj. Ovi romantični sanjari neće vas zaboraviti nakon prekida, naći će samo mesto u svom srcu da vas ostave i, ako je potrebno, vrate se u mislima da bi razmislile još malo o svemu što se dogodilo. Ribe jednostavno ne mogu zaboraviti prošlost, a upravo to ih često sputava u životu. Umesto da smelo iščekuju nešto bolje, oni zaglave u prošlim vremenima.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker