astrologija

ZANIMA VAS KAKAV STE PRIJATELJ? Ovnovi su oraganizatori, lavovi su uvek spremni za izlazak, a bikovi savetuju!

0

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike.

društvene mreže, selfi, devojke, devojka, lepota, druženje
foto: profimedia

Škorpija

 

Predani ste i pouzdani, ali prijateljima se ne otvarate odmah. Umesto toga, polako im otkrivate svoje tajne, gradeći čvrsto poverenje i razumevanje. Tako na kraju razvijate odabranu grupu prijatelja. Intuitivni ste vodeni znak pa dajete najbolje savete - posebno što se tiče ljubavi i seksa, a prijatelji se prema vama često ponašaju kao prema svom terapeutu. Sa svojim prenatrpanim rasporedom jedva uspevate rešiti sve što treba, pa često zapisujete kad trebate nazvati kog prijatelja.

 

Strelac

 

Zbog vladavine Jupitera, najveće planete Sunčevg sistema, zaljubljenik ste u zabavu i jednostavno ne možete da ne budete u centru pažnje. Pustolov ste i istraživač, a prijatelji vas traže kada se žele sjajno zabaviti, tako dobro da imaju šta da ispričaju drugima ujutro. Volite kad vam je raspored prenatrpan i uvek ste taj koji će naručiti još jednu turu pića. No, ponekad ste presarkastični. I to vam prijatelji mogu zameriti.

 

Jarac

 

Kad ljudi kažu vođa čopora, govore o vama. Vi ste onaj koji upravlja društvom, snalažljivi ste i uvek odlučni. Volite rutinu, ali nije vam problem preuzeti inicijativu i neplanirano rezervisati let za putovanje, ako se društvo nikako ne može dogovoriti. Vama vlada Saturn, koji vam daje moć organizacije, a to odgovara i vašim prijateljima. Vaš je moto uspeh, a za vam mogu pomoći vaši prijatelji.

 

Vodolija

 

Vi ste najdarežljiviji znak u horoskopu- uvek ćete pozajmiti odeću prijateljicama i dati im savete i biti rame za plakanje. Prijateljski ste raspoloženi i odani, volite da imate mnogo prijatelja i aktivni ste na društvenim mrežama. Ali vaša vladajuća planeta, Uran vas čini nezavisnima, što znači da kako godine prolaze, otkrivaćete ko su vam pravi prijatelji, a ko ne. Sa godinama će se društvo prorediti, ali to vam neće smetati.

 

Ribe

 

Vaša prijateljstva su za ceo život. Osetljivi ste i oprezni pa ne stvarate prijateljstva tako lako. Jednom kad se otvorite, sklapate mnoga prijateljstva. Najviše će vas radovati jedno pravo prijateljstvo koje vas prati godinama. Pod vladavinom duhovnog Neptuna, u dodiru ste sa svojim osećajima i često preispitujete emocije onih oko vas. No pripazite da ne zaboravite na svoje potrebe, dok nesebično pomažete prijateljima.

 

 

 

makonda-tracker