astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU APRILA: Kratka astro prognoza za svaki znak

0

Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2021. godine — saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Devica

 

Mesec vam pomaže da usavršite svoj pristup ljubavnim temama. Prva nedelja aprila za vas će biti prijatna, a u vezi vas očekuje mašta i zanimljive promene koje mogu poboljšati vaš odnos. Usamljene Device u ovom mesecu imaju male šanse da pronađu novu ljubav, ali će im prijati osećaj samoće i posvetiće se sebi.

 

Vaga

 

Uticaj Saturna i Jupitera donsoi napredak u ljubavi. Slobodne Vage biće pozitivne i privlačne, dok one u vezi očekuje dobra komunikacija i strast. Privlačite svojim šarmom i u aprilu maksimalno uživate u pažnji partnera.

 

Škorpija

 

Uticaj Venere donosi vam neizmernu sreću i šansu da uživate sa partnerom, ispitivajući zajedno nove granice ljubavi i strasti. Usamljene Škorpije očekuje zanimljiv susret na poslu ili kraćem putovanju. Slušajte glas srca...

 

 

Strelac

 

Uticaj Sunca, Merkura i Marsa pozitivno utiče na vaša osećanja. U ljubavi vas očekuje divna energija, a senzuanost i pažnja biće poboljšani energijom Marsa. Oni koji su u vezi uspostavljaju dobar kontakt sa partnerom, razumeju njegove potrebe i razlike i podržavaju ga na putu razvoja. Za usamljene postoje velike šanse da će upoznati novi simpatiju na neočekivanom mestu.

 

Jarac

 

U prvoj polovini meseca očekuju vas izazovi u porodičnom životu, ali nećete dozvoliti da to ugrozi vaš odnos sa partnerom. Bićete pod stresom i teško ćete kontrolisati svoja osećanja, ali na kraju će sve biti u redu. Usamljena srca u ovom periodu nemaju velike mogućnosti za ljubav.

 

Vodolija

 

Mars čini da budete energični i optimistični, a sjajne komunikacionee veštine pomažu vam da steknete nove prijatelje, a možda i novu ljubav. Vodolije u vezi očekuje dobra energija ljubavi, sklad sa partnerom i veliki zajednički planovi.

 

Ribe

 

Energija Marsa budi strasti i romantičnu prirodu u vama, a ljubav će vam tokom aprila biti posebno naklonena. Ovo je miran period u kojem ćete maksimalno uživati, posebno oni koji su u vezi. Slobodni pripadnici ovog znaka Zodijaka imaće više šanse za srećnu ljubav krajem meseca.

 

 

makonda-tracker