astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU APRILA: Kratka astro prognoza za svaki znak

0

Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2021. godine — saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan

 

Prva polovina meseca biće povoljna za vaš znak Zodijaka kada je reč o ljubavi. Imate sjajne veštine komunikacije koje će vam pomoći da izgradite novi ljubavni odnos. Ovnove koji su u braku ilivezi očekuje mir, bliskost i razbijanje monotonije.

 

Bik

 

Očekuje vas nežnost, senzualnost i pojačana strast u ljubavi do 15. aprila. Uticaj Venere na vaš ljubavni život donosi vam ostvarenje snova na romantičnom planu. Usamljeni Bikovi imaće velike šanse za novu ljubav koju će upoznati preko prijatelja. Moguć je i povratak simpatije iz prošlosti.

 

 

Blizanci

 

U prvoj polovini meseca očekuju vas velike šanse za ljubav, dok će u drugoj polovini biti više monotonije i ustaljenih rutina. Imaćete bogat društveni život u ovom periodu i lako sklašate poznanstva. Zračite entuzijazmom, što vas naročito čini privlačnim. Moguće je upoznavanje zanimljive osobe na putovanju.

 

Rak

 

Osećate se zbunjeno i nesigurno, a vaša osećanja biće pomešana. Mnogi usamljeni Rakovi želeće da uđu u romantičnu vezu, ali ovo će biti samo odnosi prolaznog karaktera. Skloni ste avanturama, ali pazite kome poklanjate srce. Rakove koji su u vezi očekuje period bez većih promena.

 

Lav

 

Očekuje vas period strasti i zanimljive ljubavi, jer Venera donosi divan duh romantike. Slobodni Lavovi imaju mogućnost da uđu u novu vezu i kreiraju stabilan odnos. Sa druge strane, kod Lavova u vezi ili braku mogu se pojaviti određene sumnje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker