astro

HOROSKOP ZA VIKEND: Ovi horoskopski znakovi mogu da očekuju upoznavanje NOVE LJUBAVI

0

Horoskop za vikend od 25. do 28. marta!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U petak imamo spajanje Sunca i Venere u Ovnu. Venera u Ovnu je u znaku svog izgona. Ona ovde voli Marsa i obožava Sunce. Sa prolećem se budi ljubav i ovaj aspekt o tome i govori.

 

Ovo je aspekt koji govori o novoj ljubavi. Sve osobe rođene u znaku ili podznaku Ovan mogu da se raduju nekoj novoj ljubavnoj priči u narednom periodu. Ljubav je moguće naći u nekoj teretani, ili potražite svoju srodnu dušu na nekoj otvorenoj teretani, ili dok lagano trčite pored reke.

 

Za ljubav su uvek raspoložene i osobe rođene u znaku Lav i Strelac, koje će primati sjajnu pozitivnu energiju preko ovog aspekta. Vagama će ovo malo biti prejako, jer njima ova konjunkcija, pravi opoziciju ka njihovom Suncu. Inače Vage i nisu neki sportski tipovi.

 

Blizanci imaju čemu da se raduju, jer je Mars u njihovom znaku. Oni su inače uvek raspoloženi za zabavu i druženje, a posebno su ubrzani, kada ih posećuje Mars. Kako će Mars imati i kvadrat sa Merkurom, treba da se uzdrže od pravljenja žurki i loših odluka.

 

Vreme u kojem živimo nije jednostavno, ni lako, ali ako samo osvestite da je čovek kroz svoju istoriju prošao mnogo teže stvari i uvek izašao iz svega kao pobednik. Ovo je način da ostanemo pozitivno motivisani i srećni, bez obzira na celokupnu situaciju u kojoj se nalazimo.

 

 

makonda-tracker