astro

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU MARTA: Jedan znak privlači suprotni pol POPUT MAGNETA

0

Proverite šta vas čeka na romantičnom planu za drugu polovinu marta...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

DEVICA

 

Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći da prihvatate realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće.Imaćete podršku prijatelja.

VAGA

 

Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a spoljne okolnosti vam neće ići na ruku. Lepše je na licu videti osmeh, nego nešto drugo. Sa vodiljom poboljšaćete svoje odnose.

ŠKORPIJA

 

Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći da pokažete u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa sa partnerom biće jednako jaka.

 



STRELAC

 

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i upoređivati to sa onim šta dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa rezervom. Nema razloga za to.

 

JARAC

 

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

VODOLIJA

 

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Slušajte unutrašnji glas. Jedan izlazak biće dobar, ali vas očekuju i manji izazovi u nvim odnosima.

RIBE

 

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatiti se u koštac sa realnošću. Ovo će posebno poboljšati vaše odnose. Ono što vas trenutno muči lako ćete iskazati kroz razgovor sa partnerom. Vaša iskrenost je vaša jača strana.

 

 

makonda-tracker