astro

FINANSIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP ZA MART: Jedan znak rizikuje velike novčane gubitke

0

Saznajte kako bi svaki horoskopski znak ovog meseca trebalo da upravlja parama i radnim vremenom kako ne bi propustio prilike i povećao priliv novca...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ovog meseca ćete morati mnogo da se potrudite da biste "opstali" i finansijski i na poslu.Rizični projekti mogu vam "istanjiti novčanik", ali dugoročno ćete dobiti željene rezultate. Prijatelji i bliski poznanici će se potruditi da budete odlično raspoloženi.

 

JARAC

 

Ovo nije najlakši mesec za vas. Moraćete da preispitate neke od svojih planova. Skupite hrabrost i snagu, potražite savet osoba kojma verujete i uspeh neće izostati. Preporučljivo je da se ne troškarite novac tako lako i razmislite o štednji.

 

 

VODOLIJA

 

Sa poslom je sve pod kontrolom, ali u porodici može doći do nesuglasica, nesporazuma. Sporovi mogu dovesti do finansijskih gubitaka, ali beznačajnih. Pokušajte da pokažete maksimalno strpljenje kada imate posla sa voljenima. Kada rešavate sopstvene probleme, ne zaboravite na interese drugih.

 

RIBE

 

Osetićete veliki nalet snage i energije, zbog čega ćete praviti dugoročne planove za poboljšanje finansijskog stanja. Mnogo toga ćete ostvariti bez poteškoća, odvijaće se "samo od sebe". Pokušajte da iskoristite ovo, za vas "zlatno vreme, za prosperitet na poslu, ali i za poboljšanje porodičnih odnosa.

makonda-tracker