astro

FINANSIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP ZA MART: Jedan znak rizikuje velike novčane gubitke

0

Saznajte kako bi svaki horoskopski znak ovog meseca trebalo da upravlja parama i radnim vremenom kako ne bi propustio prilike i povećao priliv novca...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Biće prilika da se nametnete kao autoritet, možda postoji šansa da zauzmete viši položaj i ojačate svoj finansijski položaj. Međutim, pre nego što rešite bilo koji važan problem, pažljivije ga razmotrite. Opustite se s vremena na vreme na mirnom mestu sa porodicom.

 

DEVICA

 

Povedite računa o karijeri. Povoljan trenutak za jačanje pozicije na poslu. Vreme je da odlučite koji od vaših poslovnih kontakata obećava, a koji ne. Budite uporni, ne povlačite se pred preprekama i ne vređajte prijatelje.

 

 

VAGA

 

Posao će napredovati prilično dobro. Možete da se radujete ponudama koje obećavaju i povećanju profita. Prekomerna osetljivost ometaće objektivno sagledavanje situacije i donošenje važnih odluka, zato je neiphodno da bolje držite stvari pod kontrolom.

 

ŠKORPIJA

 

Stvari se možda neće odvijati baš onako kako ste očekivali. Ne paničite, možda je i bolje. Čak i ako izgubite sada, sve ćete nadoknaditi vrlo brzo. Budite sigurni u svoje postupke i držite nekoliko opcija u rezervi. Odvojite vreme za spavanje i odmor. Zabavite se sa prijateljima u slobodno vreme.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker